Technologie » Telekomunikacja

Alfavox zaproszony przez Synway do udziału w targach Call Centre & Customer Management Expo

Alfavox został zaproszony przez swojego partnera, firmę Synway, do udziału w międzynarodowych targach Call Centre & Customer Management Expo. Spółka z Bielska-Białej została oceniona jako jeden z najlepszych partnerów Synway działający na rynku europejskim.

- Zaproszenie firmy Synway do współtworzenia stoiska na prestiżowym, międzynarodowym spotkaniu ekspertów branży call center to dla nas prawdziwy zaszczyt i ogromne wyróżnienie - komentuje Janusz Tomiczek, prezes Alfavox. - Nasz wieloletni partner docenił innowacyjność rozwiązań Alfavox i zaproponował, abyśmy uatrakcyjnili jego stoisko podczas targów w Londynie, uzyskując status kluczowego partnera na rynku europejskim.

Alfavox przedstawi na Call Centre & Customer Management Expo zaawansowane systemy call/contact center dedykowane obsłudze klienta I bazujące na technologii sprzętowej Synway - kartach teleinformatycznych.

Call Centre & Customer Management Expo to największe w Europie targi teleinformatyczne. W tym roku odbywają się 11 i 12 października w Londynie.

Alfavox Sp. z o.o.