Moda » Odzież

ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

ALL ABOUT DENIM WEDŁUG NEW LOOK

Mamy dobrą wiadomość dla fanek casualowego looku i miejskiego stylu – denimowy trend powraca! Marka New Look przygotowała dla swoich klientek wyjątkową kolekcję, w której znajdziemy różnorodność kolorów i wzorów, m.in. dopasowane spódnice oraz podkreślające kształty jeansy, a to wszystko zdobione niezwykle modnymi w tym sezonie przetarciami i surowymi wykończeniami. Jesteś wieczną romantyczką czy może preferujesz styl szalonej artystki? Jeśli to drugie, z pewnością zainteresuje cię denim w wersji hippie, czyli dzwony
z naszywanymi kwiatami! Jeśli lubisz się wyróżniać i przyciągać spojrzenia, koniecznie postaw na denimowy total look. Do jasnych, jeasnowych koszul dobierz zdobione łatami spodnie w stylu mom jeans oraz białą, oversizową kurtkę. Nadal za mało? Zatem sięgnij po denimowy kombinezon! Tegoroczna kolekcja New Look to prawdziwa kopalnia jeansowych wariacji. Baw się stylizacjami i pamiętaj – It’s all about denim!

Aliganza