Firma » Biznes

Aplikacja Sage One wyróżniona statusem Premier Technology Partner w globalnym programie partnerskim

Spółka Sage Group plc informuje, że Sage One, jedna z wiodących internetowych aplikacji księgowych i płacowych dla start-upów, freelancerów i mikrofirm, została zakwalifikowana jako Google Apps Premier Technology Partner, w ramach globalnego programu partnerskiego firmy Google.

Sage One oferowany jest w serwisie Google Apps Marketplace, jako aplikacja księgowa i płacowa współpracująca z pakietem Google Apps for Business. Przystąpienie do programu partnerskiego potwierdza pozycję usługi Sage One, jako wiodącej w dziedzinie aplikacji księgowych i płacowych działających w chmurze oraz umacnia jej międzynarodowy zasięg. Jest dowodem ekspansji wyjątkowego ekosystemu Sage i powiększa udział firmy na globalnym rynku oprogramowania finansowo-księgowego dla MSP.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/wiadomosci/aplikacja_sage_one_wyrozniona_statusem_premier_technology_partner_w_globalnym_programie_partnerskim_google.html

openmediagroup