Motoryzacja » Samochody

Audi Perfect Lease dla klientów prywatnych

Adam Sakławski, Brand Manager w Volkswagen Financial Services

Wprowadzając Audi Perfect Lease dla klientów prywatnych promujemy użytkowanie samochodu bez konieczności jego posiadania. Nazywamy to kluczem do mobilności. Robimy to poprzez atrakcyjne niskie raty miesięczne, dla wybranych modeli nawet bez opłaty wstępnej. Jest to możliwe dzięki ścisłej współpracy z marką Audi oraz dzięki wysokim wartościom rezydualnym, które są gwarantowane przez Volkswagen Financial Services. Łącząc to z bezpłatną gwarancją i pakietem przeglądów serwisowych tworzymy atrakcyjny pakiet korzyści dla klientów, zarówno przedsiębiorców, jak i nabywców prywatnych.

To sprawia, że jesteśmy w stanie zaoferować samochód klasy premium za 1 200 zł brutto miesięcznie. Pokazujemy tym samym nowy kierunek w porównaniu do zakupy samochodu lub finansowania go w całości i późniejszej odsprzedaży. Decydującym elementem jest koszt jaki ponosi klient przez 3 lata, złożony z opłaty wstępnej i sumy miesięcznych rat. Zwracamy więc uwagę na całkowity koszt użytkowania pojazdu. Z tej perspektywy bardzo często okazuje się, że jest to lepsze rozwiązanie niż stosowane dotychczas modele finansowania.

Przedsiębiorcy doceniają unikalność i atrakcyjność takiej oferty, stąd decyzja, aby udostępnić te warunki również klientom prywatnym. Dążymy do tego, żeby Audi Perfect Lease był w przyszłości najpopularniejszym sposobem użytkowania samochodów Audi w Polsce.

MultiComm