Technologie » Komputery

Autonomiczne rozwiązania ERP celem sojuszu Unit4 i Microsoft

Unit4 dzisiaj nawiązanie partnerstwa strategicznego z firmą Microsoft, które przyspieszy wprowadzenie na rynek możliwości tworzenia autonomicznych aplikacji i rozwiązań ERP dla organizacji skoncentrowanych na ludziach.

Unit4 korzystać będzie ze składników inteligentnej platformy Azure (dostępnej w modelu PaaS) oraz pakietu Microsoft Office, w tym z analityki predykcyjnej, uczenia maszynowego, analizy strumieni zdarzeń oraz przetwarzania skomplikowanych zdarzeń. W połączeniu z platformą People Platform firmy Unit4 zwiększy to prędkość opracowywania innowacji i zapewni klientom wiele korzyści płynących z nowego podejścia do architektury informatycznej przedsiębiorstw.

Unit4 i Microsoft zmieniają autonomiczne rozwiązania ERP w rzeczywistość

Aby zrealizować obietnicę dotyczącą autonomicznych rozwiązań ERP, firmy Unit4 i Microsoft stworzą zespół ds. rozwoju, który będzie odpowiedzialny za zapewnienie, że innowacje w produktach Azure i Office będą wykorzystywane tak szybko jak to tylko możliwe w ramach platformy Unit4 People Platform. Informacje kontekstowe będą pozyskiwane dzięki połączeniu danych biznesowych z aplikacji Unit4 z odpowiednimi informacjami z produktów Office 365, Office Delve, e-maila, kalendarza, Yammera i wielu innych. Pozwoli to na stworzenie bezprecedensowej wartości biznesowej. Profesjonalne firmy z sektora usług będą mogły łączyć analizę historycznych danych z analizą predykcyjną, w celu uzyskania cennych informacji na temat tego, w które projekty warto inwestować. Organizacje z sektora publicznego będą w stanie lepiej wykrywać oszustwa przy opłacaniu rachunków dzięki zaawansowanej technologii rozpoznawania wzorców oraz uczenia maszynowego. Organizacje not-profit będą mogły lepiej dopasowywać kampanie do schematów darowizn oraz skuteczniej docierać do potencjalnych darczyńców.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://erp-view.pl/wiadomosci/autonomiczne_rozwiazania_erp_celem_sojuszu_unit4_i_microsoft.html

openmediagroup