Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Autorskie zabawki i ubranka w Agorze Bytom

Fluffy Colours i Przyjaciele dołączyło do grona najemców Agory Bytom. W nowym salonie dzieci i rodzice znajdą limitowane kolekcje ręcznie robionych zabawek i ubranek polskich projektantów.

Fluffy Colours i Przyjaciele w Agorze Bytom zajmuje powierzchnię ponad 56 mkw. i jest trzecim sklepem tej marki w Polsce, a pierwszym lokowanym w galerii handlowej. Znajduje się na poziomie +1 galerii, obok sklepów Lindex i Decorland. Salon wzmocnił ofertę Agory Bytom skierowaną do najmłodszych klientów.

Nowy salon oferuje limitowane kolekcje ręcznie robionych zabawek i akcesoriów dla dzieci, które charakteryzuje oryginalny dobór barw, ciekawe wzornictwo i zastosowanie antyalergicznych materiałów. Klienci znajdą tu m.in. pluszowe misie, kocyki, poduszki z motywami zwierzęcymi, kolorowe ubranka czy akcesoria dla młodych mam, takie jak poduszki do karmienia. Oprócz ręcznie robionych zabawek od Fluffy Colours można znaleźć tu także produkty innych marek – Tiulowe Love, TupTupki, Guga Baby, Leolandia, Fiorino, Ranok Creative czy Babaloo – autorstwa młodych polskich projektantów.

- Z sukcesem powiększamy ofertę produktów dla najmłodszych, dzięki czemu każdy znajduje w Agorze Bytom coś dla siebie. Salon Fluffy Colours i Przyjaciele od pierwszych dni wzbudza spore zainteresowanie, co bardzo nas cieszy – mówi Hanna Petters, dyrektor Agory Bytom. – To nowatorski i nowoczesny projekt odpowiadający na trendy rynku, a możliwość kupienia ręcznie wykonanej, designerskiej zabawki lub ubranka polskiego projektanta są jego wyjątkowymi atutami.

Dołączenie Fluffy Colours i Przyjaciele do grona najemców to nie jedyna zmiana w ofercie śląskiej galerii. W tym roku swoje salony otworzyły tu m.in. Decorland, drogeria Hebe, księgarnia Bookszpan, biuro podróży Rainbow Tours oraz A KUKU będący pierwszym w Polsce salonem z zabawkami należącym do tej marki. Zarządcy bytomskiej galerii zapowiadają, że już prowadzą rozmowy z kolejnymi najemcami.

Agora Bytom to multigaleria w centrum Bytomia. Na prawie 57 tys. mkw. mieści się ponad 100 sklepów oraz punktów usługowych, klub fitness, centrum rozrywki, kino, galeria sztuki i sala widowiskowa. Z galerią sąsiaduje również parking na 800 samochodów. Właścicielem obiektu jest norweska spółka Borgestad ASA, a zarządzaniem galerią zajmuje się spółka Idea Property & Asset Management.

PREXPERT