Technologie » Telekomunikacja

AXIUM zaprasza na Konferencję Computerworld 9-10 marca 2011

W dniach 9-10 marca 2011 roku w Hotelu Marriott w Warszawie odbędzie się organizowana już po raz piąty przez Computerworld konferencja „Call Contact Center – bądźmy w kontakcie!”. Sponsor konferencji firma AXIUM serdecznie zachęca do wzięcia udziału w wydarzeniu.

Konferencje „Call Contact Center – bądźmy w kontakcie!” odbywają się regularnie już od 4 lat. Stanowią przy tym jedno z najważniejszych i największych wydarzeń w środowisku call center.

W tym roku wśród poruszanych zagadnień znajdą się: telefon jako niedoceniane narzędzie przy planowaniu kampanii marketingowych, nowości w zakresie wideo, rozpoznawanie mowy w contact center, cloud computing i wiele innych.

Wybitni specjaliści, managerowie i eksperci w poszczególnych dziedzinach podzielą się swoimi doświadczeniami i wskazówkami, a teoria zostanie poparta ciekawymi case study.

Jak zawsze całości towarzyszyć będą liczne dyskusje i przyjemna atmosfera.

Jednym z tegorocznych sponsorów i wystawców na konferencji Computerworld jest firma AXIUM, będąca dostawcą sprzętu teleinformatycznego. W swoim asortymencie posiada profesjonalne rozwiązania dla biznesu i Call/Contact Center. Jest partnerem znanych i cenionych marek – takich jak Avaya, Polycom, Yealink i AxTel. Jako oficjalny dystrybutor aplikacji biznesowych Call/Contact Center firmy Nixxis, AXIUM oferuje system zapewniający obsługę połączeń przychodzących i wychodzących, nagrywanie rozmów, monitoring, korespondencje e-mail, czat, zaawansowane narzędzia skryptowe, IVR, outbound w wielu trybach i inne.

Konferencja Computerworld będzie doskonałą okazją do przybliżenia proponowanych przez firmę rozwiązań i zapoznania się z jej przedstawicielami. AXIUM serdecznie zachęca do udziału w warsztatach „Call Contact Center – bądźmy w kontakcie!” i odwiedzenia stoiska.

AXIUM Sp. J.