Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Bajkowe Święta z Corine de Farme

Święta Bożego Narodzenia to magiczny czas, zwłaszcza dla najmłodszych. Pod choinką nie może więc zabraknąć przygotowanych specjalnie dla nich upominków. Ogromną radość sprawią Twojemu dziecku wyjątkowe kosmetyki marki Corine de Farme z wizerunkami ulubionych postaci z kreskówek.

Seria Kubuś Puchatek
Kosmetyki z serii Kubuś Puchatek to gama kosmetyków przygotowana dla dzieci od 1 do 3 roku życia. W jej skład wchodzą szampon do włosów oraz chusteczki nawilżające do rąk i do twarzy. Produkty są hipoalergiczne i nie szkodzą nawet bardzo delikatnej skórze malucha. Dodatkowo szampon łatwo się pieni i nie szczypie w oczy. Kosmetyki z serii Kubuś Puchatek mają słodki zapach, który spodoba się Twojemu dziecku.

Seria Księżniczki
Każda mama wie, kim chce zostać jej mała córeczka – księżniczką. Spraw przyjemność swojej córce i podaruj jej specjalną serię kosmetyków z wizerunkiem księżniczek z disneyowskich bajek. Dzięki tym produktom mała dziewczynka poczuje się jak prawdziwa królewna. Kosmetyki z serii Księżniczki to szampony i żele pod prysznic o wyjątkowych zapachach, które pozwolą Twojemu dziecku przenieść się w świat swoich ulubionych bohaterek z bajek. Kosmetyki przeznaczone są dla dziewczynek powyżej 3 roku życia, są łagodne i nie szczypią w oczy. W zależności od potrzeb i upodobań dziecka, możesz wybrać łagodny szampon do włosów i żel pod prysznic KOPCIUSZEK, szampon i żel pod prysznic 2 w 1 KRÓLEWNA ŚNIEŻKA albo szampon ułatwiający rozczesywanie MAŁA SYRENKA.

Seria Piotruś Pan
Marka Corine de Farme ma w swojej ofercie produkty skierowane także do chłopców. Seria kosmetyków z wizerunkiem Piotrusia Pana, który stał się bohaterem pozostając na zawsze dzieckiem, to propozycja dla najmłodszych zdobywców. Zaproponuj swojemu dziecku łagodny szampon o zapachu jabłka, żel pod prysznic pachnący melonem albo szampon i żel 2 w 1 o zapachu gruszki. Każdy chłopiec poczuje się przez moment jak mieszkaniec Nibylandii – wyspy pełnej przygód.

Seria Witch

Kiedy Twoje dziecko wyrasta z okresu fascynacji postaciami małych księżniczek, mieszających w pięknych zamkach, zaproponuj mu kosmetyki z serii Witch dla nieco starszych dziewczynek. Każda z nich z pewnością marzy, aby chociaż przez chwilę znaleźć się w świecie przygód razem z Cornelią, Will, Hay Lin, Irmą albo Taranee. Pięć przebojowych dziewczynek, obdarzonych niezwykłą mocą podbiło serca wielu dziewczynek na całym świecie. Dzięki marce Corine de Farme możesz sprawić, że Twoja córka poczuje się jak w krainie Czarodziejek. Seria podzielona jest na grupy produktów do kąpieli i do stylizacji włosów oraz wody toaletowe. Kosmetyki do kąpieli to szampon 2 w 1 CORNELIA oraz żel pod prysznic WILL. Kosmetyki do stylizacji włosów to mleczko wygładzające HAY LIN oraz spray nabłyszczający IRMA. Ostatnia grupa to pięć wód toaletowych – na każdej z nich znajduje się wizerunek serialu wybranej bohaterki serialu.

Seria Hannah Montana i High School Musical
Bohaterka serialu Hannah Montana – przebojowa nastolatka obdarzona pięknym głosem i gwiazdy filmów High School Musical to idole nastolatków na całym świecie. Młodzi ludzie z zaangażowaniem śledzą ich losy, ale także podziwiają wygląd. Teraz możesz podarować swojemu nastoletniemu dziecku kosmetyki, dzięki którym poczuje się jak bohater swojego ulubionego serialu. Podaruj mu kosmetyk z serii Hannah Montana, w skład której wchodzi szampon 2 w 1, żel pod prysznic, spray do włosów oraz woda toaletowa. Każdy z tych produktów wyróżnia się niepowtarzalnym, modnym i świeżym zapachem. Możesz również podarować swojemu dziecku wodę toaletową z linii High School Musical. Cechuje ją zmysłowy, świeży zapach, w stylu uroczych bohaterek filmu, który z pewnością przypadnie do gustu nastolatkom. W magiczny czas świąt pomóż Twojemu dziecku poczuć się jak ktoś wyjątkowy.

Wyłącznym dystrybutorem kosmetyków marki Corine de Farme jest firma Forte Sweden sp. z o.o.

Kontakt dla mediów:
Ania Zając
Triple PR
Ul. Elektoralna 24 lok. 73; 00-892 Warszawa
anna.zajac@triplepr.pl
www.triplepr.pl

Iwona Nawrocka
Triple PR
Ul. Elektoralna 24 lok. 73; 00-892 Warszawa
Tel: 022 216 54 20
iwona.nawrocka@triplepr.pl
www.triplepr.pl

Dossier

Seria „Hannah Montana” marki Corine de Farme

* Szampon z odżywką 2w1, ułatwiający rozczesywanie włosów o zapachu wanilii i karmelu. Pojemność: 250 ml, Cena ok. 11 zł

* Spray ułatwiający rozczesywanie włosów o zapachu mango i passiflory. Pojemność: 150 ml, Cena ok. 9 zł

* Nawilżający żel pod prysznic o zapachu czekolady i orzecha laskowego. Pojemność: 250 ml,   Cena ok. 11 zł

* Woda toaletowa o aromacie piżma, czerwonych owoców, róży i aromatów drzewnych. Pojemność: 50 ml. Cena ok. 24 PLN

Seria „High School Musical” marki Corine de Farme

* Woda toaletowa  o aromacie czerwonych owoców i jabłka, orchidei i kwiatu lotosu oraz piżma i bursztynu. Pojemność 50 ml. Cena ok. 24 PLN

Seria dla dziewczynek „Księżniczki”:

* Szampon ułatwiający rozczesywanie włosów „Mała Syrenka” o zapachu czereśni.

* Szampon i żel pod prysznic 2w1 „Królewna Śnieżka” o zapachu poziomki.

* Żel pod prysznic „Kopciuszek” o zapachu wanilii.

* Delikatny szampon do włosów „Kopciuszek” o zapachu czerwonych owoców.

Kosmetyki przeznaczone dla dzieci od 3 roku życia. Posiadają recepturę hipoalergiczną, nie powodują podrażnień, nie szczypią w oczy.

Pojemność: 250 ml. Cena: ok. 10-12 zł

Seria dla chłopców „Piotruś Pan”:
* Delikatny żel i szampon 2w1 o zapachu gruszki.
* Żel pod prysznic o zapachu melona.
* Delikatny szampon o zapachu jabłka.

Kosmetyki przeznaczone są dla dzieci powyżej 3 roku życia. Posiadają recepturę hipoalergiczną, nie powodują podrażnień, nie szczypią w oczy.
Pojemność: 250 ml. Cena: ok. 10-12 zł

Seria dla dzieci „Kubuś Puchatek” przeznaczona dla dzieci powyżej 1-go roku życia:

* Chusteczki nawilżane do twarzy i rąk wzbogacone w czynnik nawilżający, sprawiają, że skóra dziecka staje się bardziej miękka. Hipoalergiczna receptura minimalizuje ryzyko reakcji alergicznych. Wygodne opakowanie z zamknięciem wielokrotnego użytku pozwala korzystać z chusteczek w każdej sytuacji: w domu, na spacerze i w podróży.
Opakowanie: 25 szt. Cena: ok. 8,5 zł

* Hipoalergiczny szampon do włosów delikatnych
Kosmetyk został przebadany przez dermatologów i okulistów – dostosowane do delikatnej skóry dziecka. Posiada neutralny, delikatny zapach. Przyjazne opakowanie pozwala na łatwą aplikację.
Pojemność: 250 ml
Cena: ok. 10 zł