Firma » Bankowość

Bank Credit Agricole nie owija w bawełnę i zaprasza po kredyt gotówkowy

Credit Agricole Bank Polska S.A. zaprasza klientów do skorzystania z „Kredytu gotówkowego bez owijania w bawełnę”. Do końca września oferuje go na promocyjnych warunkach: tylko 10 zł miesięcznie za każdy pożyczony 1000 zł.
Kredyt dostępny jest we wszystkich placówkach banku w całej Polsce, a także na telefon, przez SMS, stronę internetową banku i aplikację mobilną CA24.

„Kredyt gotówkowy bez owijania w bawełnę" jest prosty od początku do końca. Oznacza to, że łatwo wyliczyć jego koszt: za każdy pożyczony 1000 zł trzeba zapłacić 10 zł miesięcznie (RRSO 23,7%). Jeśli klient pożyczy 4 tysiące na rok, to miesięcznie koszt jego kredytu wyniesie 40 zł. Warto wiedzieć, że na koszty promocyjnego kredytu składają się takie opłaty jak prowizja, ubezpieczenie (w Pakiecie Podstawowym) oraz odsetki. Bank może udzielić kredytu na promocyjnych warunkach maksymalnie na rok. Przy dłużyszych okresach bank oferuje niemniej atrakcyjną ofertę kredytu - nawet do 150 tys zł. Kredytobiorca może mieć pewność, że jego rata nie wzrośnie - bank gwarantuje to przez cały okres terminowej spłaty, ponieważ oprocentowanie pożyczki w banku Credit Agricole jest stałe. Co ważne, kredyt jest szybko dostępny dla klientów: decyzja o jego przyznaniu wydawana jest nawet w 10 minut od złożenia poprawnie wypełnionego wniosku.

- Działamy szybko, prosto i przejrzyście - tego oczekują nasi klienci i taki produkt im dajemy. Niczego nie owijamy w bawełnę - zachęca Mateusz Dziuba, senior product manager z Departamentu Zarządzania Segmentami i Produktami w banku Credit Agricole.

„Kredyt gotówkowy bez owijania w bawełnę" dostępny jest na promocyjnych warunkach do 30 września we wszystkich placówkach banku i biurach kredytowych w całej Polsce. Można go zamówić także przez telefoniczną infolinię, dzwoniąc pod numer 801 33 00 11, a z zagranicy i komórek +48 71 354 95 54. Wystarczy też wysłać SMS o treści „kredyt" na numer 71127. Wniosek o kredyt gotówkowy można złożyć również przez stronę internetową banku www.credit-agricole.pl oraz przez aplikację mobilną CA24. Tam też znajduje się regulamin promocji i informacje o kosztach.

W zaciągnięciu kredytu gotówkowego pomoże klientom również KrEdytka, czyli facebookowy chatbot. Bank Credit Agricole jako pierwszy bank w Polsce wykorzystuje sztuczną inteligencję do obsługi klientów.

Bank należy do Grupy Crédit Agricole, która jest jedną z największych grup bankowych w Europie. Jest on bankiem uniwersalnym, oferującym różnorodne produkty dopasowane do potrzeb klientów. To najchętniej polecany bank - potwierdzają to niezależne badania: TNS Polska, „Zoom Finance Q3, 2016" oraz w Millward Brown, „Klienci banków w Polsce", Q2 2017. Nieprzerwanie od 2015 roku bank Credit Agricole jest również najczęściej wybieranym bankiem przy przenoszeniu konta: w 1 kwartale 2017 roku poprzez system Ognivo do banku Credit Agricole trafiło ponad 60 proc. rachunków spośród wszystkich przenoszonych kont.

Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 23,70%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 4 000 zł, całkowita kwota do zapłaty 4 480,00 zł, oprocentowanie stałe 3,84%, całkowity koszt kredytu 480,00 zł (w tym: prowizja 192,00 zł, odsetki 91,81 zł, ubezpieczenie w Pakiecie Podstawowym 196,19 zł), 11 miesięcznych równych rat w wysokości 373,33 zł oraz ostatnia rata wyrównawcza w wysokości 373,37 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 21.06.2017 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Materiał ma charakter informacyjny.

prca