Gospodarka » Żywność

BEZALKOHOLOWY GRZANIEC OWOCOWY BIO MARKI RABENHORST - Rozgrzewająca kompozycja ekologicznych soków

Niemiecka marka Rabehorst, producent wysokojakościowych i ekologicznych soków owocowych, proponuje na chłodne dni Owocowego Grzańca (bezalkoholowego). Jest to ekologiczna, rozgrzewająca kompozycja, łączącą wybrane soki owocowe z aromatycznymi przyprawami.

GRZANIEC OWOCOWY BIO RABENHORST to aromatyczna kompozycja owoców dzikiego bzu, jabłek, czerwonych winogron, aceroli, soku cytrynowego i miodu, wzbogacona naturalnym ekstraktem z płatków dzikiego bzu oraz wyciągiem z goździków i cynamonu. Produkt skomponowany został z owoców naturalnie bogatych w przeciwutleniacze oraz witaminę C, dzięki czemu już jedna szklanka zaspokaja dzienne zapotrzebowanie na ten niezwykle wszechstronny i potrzebny związek. Wszystkie owoce, użyte w procesie produkcji GRZAŃCA OWOCOWEGO BIO marki Rabenhorst, pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych, a sok powstał w procesie wolnego tłoczenia prosto ze świeżych owoców. GRZANIEC OWOCOWY BIO ma przyjemny, zrównoważony smak, doceniany zarówno przez dzieci, jak i dorosłych, chcący cieszyć się aromatycznym, rozgrzewającym napojem bez alkoholu. Nadaje się do picia zarówno na zimno, jak i na ciepło – wówczas należy podgrzewać go powoli, delikatnie mieszając, by nie doprowadzić do gotowania.

GRZANIEC OWOCOWY BIO (bezalkoholowy) RABENHORST, jak wszystkie produkty marki, butelkowany jest w ciemne szkło, które chroni cenną zawartość przed promieniami słońca.

www.victualia.pl

Marka: Rabenhorst

Pojemność: 750 ml

Importer: Victualia Saluber

* Rabenhorst jest niemiecką firmą rodzinną produkującą soki od 200 lat! Firma wykorzystuje całe swoje wieloletnie doświadczenie, kreatywność oraz wiedzę do tworzenia najwyższej jakości soków ze świeżych, zdrowych i najlepszych jakościowo warzyw i owoców.  Soki Rebenhorst są 100% naturalne, w zdecydowanej większości ekologiczne, niezwykle esencjonalne i aromatyczne. Dzieję się tak za sprawą unikalnego procesu produkcji, polegającego między innymi na powolnym tłoczeniu na zimno świeżych owoców prosto do butelek.

KN