Firma » Biznes

Bezpłatna aplikacja Comarch do inwetaryzacji

Nie masz w magazynie dostępu do komputera lub Internetu? Nie chcesz ręcznie wykonywać spisów inwentaryzacyjnych ani inwestować w zakup drogich kolektorów danych? Aplikacja Comarch ERP Inwentaryzacja została stworzona z myślą o Tobie!

Rozwiązanie Comarch wspiera użytkowników w rozwiązaniu powyższych problemów, a także upraszcza zliczanie stanów magazynowych podczas inwentaryzacji. Wystarczy, że posiadasz urządzenie mobilne z wbudowanym aparatem i autofocusem. Dzięki temu Twój telefon będzie pełnił funkcję przenośnego skanera kodów kreskowych oraz kolektora danych.W efekcie pracy z aplikacją, powstają pliki z danymi inwentaryzacyjnymi, które można w szybki i prosty sposób wgrać na dysk w chmurze (np. iBard24), przesłać na wskazany adres e-mail lub skopiować na komputer. Format pliku jest w pełni dostosowany do wymiany danych z systemem Comarch ERP Optima. Rozwiązanie idealnie sprawdzi się nie tylko w trakcie inwentaryzacji, ale także podczas tworzenia innych dokumentów handlowo-magazynowych.

Podstawowe funkcje aplikacji:

• Możliwość tworzenia wielu arkuszy inwentaryzacyjnych
  • Dodawanie/edycja/usuwanie pozycji inwentaryzowanych
  • Wykorzystanie aparatu urządzenia mobilnego do skanowania kodów kreskowych
  •  Możliwość manualnego wprowadzania pozycji
  • Wyszukiwanie w arkuszu zeskanowanego lub wprowadzonego ręcznie kodu towaru
  • Możliwość przeprowadzenia inwentaryzacji towarów zaimportowanych z pliku wygenerowanego w Comarch ERP Optima
  • Współpraca z aplikacją iBard24
  • Eksport danych inwentaryzacyjnych
  • Wysyłanie plików na e-mail (możliwość wskazania domyślnego adresu)
  • Konfigurowalne działanie aplikacji

Zachęcamy do pobierania aplikacji w Google Play! link dostępny na stronie: www.graphcom.pl/aktualnosci/bezplatna-aplikacja-comarch-do-inwetaryzacji