Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Biedronka i Czarny Kot w Focus Bydgoszcz

Biedronka i Czarny Kot zapraszają na wielką przygodę w Paryżu! Czekamy na Was 23 września w CH Focus! Wspólnie z bohaterami kultowego filmu wyruszymy w niebezpieczną misję, by ocalić miasto przed działaniem czarnej magii. Odwiedzając galerię, będziecie mogli na jeden dzień przenieść się do filmowego świata tytułowych postaci, Biedronki i Czarnego Kota, aby przeżyć niezwykłą podróż. Tego dnia nasze centrum przygotowało moc atrakcji dla młodszych i starszych fanów tego popularnego serialu.

Przygotujcie się na dzień dobrej zabawy w towarzystwie Biedronki i Czarnego Kota! Już 23 września w CH Focus od godz. 12:00 do 18:00 czekać na Was będzie moc atrakcji! Niesamowite przygody dzielnych bohaterów serialu zekranizowanego w tym roku (Miraculum: Biedronka i Czarny Kot), staną się główną tematyką sobotniego wydarzenia w bydgoskim Focusie.

Tego dnia fani Biedronki i Czarnego Kota będą mogli nie tylko spotkać się z superbohaterami na żywo i przybić sobie z nimi piątkę, ale też zapozować w walecznej pozie i zrobić wspólne, pamiątkowe zdjęcie.

Dla młodszych poszukiwaczy przygód zaplanowano moc wyzwań! Czeka na nich do przejścia trudny labirynt z przeszkodami – przemierzając go muszą odnaleźć ukryte ćmy na dachach paryskich budynków. Najodważniejsi muszą złapać je wszystkie zanim zaatakują mieszkańców. Za wykazanie dzielnej postawy, każdy śmiałek otrzyma nagrodę - dyplom od Biedronki i Czarnego Kota.

Aby uwiecznić swoich bohaterów w wyjątkowych pozach, chętni mogą odwiedzić strefę kreatywną. To tutaj na miejscu będzie można namalować portrety ulubionych postaci, pokolorować przedstawiające je rysunki, a także przygotować swoją własną maskę superbohatera.

Nieco starsi wielbiciele serialu z kolei będą mogli wykazać się kreatywnością i umiejętnościami aktorskimi w strefie foto. Wszystkie chętne osoby, a w szczególności użytkujące popularne komunikatory, przeniosą się do Miraculum, gdzie korzystając z fotobudki 360 stopni, będą mogły nagrać ciekawy filmik, a następnie podzielić się nim z przyjaciółmi na swoich kanałach social media.

Biedronka i Czarny Kot to główni bohaterowie niezwykle popularnego i lubianego na całym świecie serialu telewizyjnego. Program sobotniego wydarzenia będzie nawiązywać do filmowych losów tych postaci. Dlatego zapraszamy serdecznie wszystkich fanów kultowej produkcji do wspólnej zabawy. To będzie wyjątkowa możliwość, aby przenieść się na jeden dzień do fascynującego świata Biedronki i Czarnego Kota i przeżyć z nimi niezwykłe przygody. To również okazja, by wziąć udział w niecodziennych wyzwaniach, a na dodatek zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie z idolem czy otrzymać drobny upominek mówi Gregory Pertus, dyrektor CH Focus.

Spotkanie z Biedronką i Czarnym Kotem odbędzie się w CH Focus w sobotę 23 września, w godz. 12.00- 18.00. Wydarzenie zlokalizowane będzie na parterze w pobliżu Smyk. Udział w nim jest bezpłatny.

Więcej szczegółów na stronie: www.focusbydgoszcz.pl.

MonikaG.

ochrona osiedla warszawa
Zaufaj profesjonalistom. Nasza firma to gwarancja skutecznej ochrony w Warszawie.
perkun.pl