Technologie » Komputery

BitDefender Total Security w super promocji na fastdeal.pl

Marken Systemy Antywirusowe wspólnie z Fastdeal.pl zorganizowała specjalną promocje na zakup programu BitDefender Total Security 2011. Od 23.08.2011r przez 7 dni na stronie www.fastdeal.pl będzie można zakupić program BitDefender Total Security 2011 po wyjątkowej cenie.

Licencja na 1 stanowisko na 1 rok kosztuje tylko jedyne 59,00 zł zamiast 159,00 zł.

Co otrzymujesz:

• Program BitDefender Total Security 2011 nagradzany i certyfikowany na całym świecie,
  • Licencję na 1 rok na 1 stanowisko w polskiej wersji językowej w formie elektronicznej,
  • Pełną ochronę Twojego komputera,
  • Możliwość tworzenia kopii zapasowych – dodatkowa oszczędność nawet do 100 zł na zakupie programu do wykonania kopii systemu, dokumentów i zdjęć z wakacji,
  • Zaporę sieciową,
  • Kontrolę rodzicielską,
  • Optymalizację wydajności - oszczędzasz na zakupie nowego sprzętu lub jego rozbudowy,
  • Szyfrowanie plików,
  • Możliwość gry i pracy bez zmniejszenia wydajności systemu,
  • Pomoc techniczną w godzinach od 8:00 do 16:00,
  • Dodatkowo bezpłatne pobranie obrazu płyty BitDefender Rescue CD – płyty ratunkowej dla systemu operacyjnego,
  • Możliwość pobrania programu Antywirusowego BitDefender dla systemu Android.

Warunki oferty:

• Za voucher zamiast 159 zł zapłacisz 59 zł,
  • Voucher ważny od 23.08.2011 do 23.09.2011,
  • Aby zrealizować voucher należy: wysłać e-mail na adres: sklep@pcwirus.com lub software@marken.com.pl w tytule wpisując: "Voucher FastDeal.pl", a w treści e-maila: kod PIN i kod deaktywacyjny vouchera,
  • 1 osoba może wykorzystać do 20 voucherów.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do skorzystania z tej wyjątkowej oferty.

Więcej na stronie: http://www.fastdeal.pl/oferta/polska_online/stan_do_walki_uzbrojony_w/2139/

***

BitDefender® jest twórcą jednej z najszybciej i najefektywniej rozwijających się linii uznawanego na świecie oprogramowania bezpieczeństwa. Od czasu powstania w 2001 roku, BitDefender nieustannie podnosi poziom i ustanawia nowe standardy ochrony proaktywnej, stając się innowatorem branży zabezpieczeń przed złośliwym oprogramowaniem. Każdego dnia BitDefender chroni dziesiątki milionów użytkowników domowych i korporacyjnych na całym świecie – dając im spokój ducha dzięki świadomości bezpieczeństwa ich cyfrowych doświadczeń. Rozwiązania BitDefender rozpowszechniane są poprzez globalną sieć partnerów i dystrybutorów z ponad stu krajów. Więcej informacji na temat BitDefendera i jego produktów można szukać na stronach internetowych poświęconych rozwiązaniom bezpieczeństwa. Dodatkowo, na stronie www.malwarecity.com BitDefender przedstawia kulisy i najbardziej aktualne informacje dotyczące zagrożeń bezpieczeństwa, pozwalając użytkownikom śledzić codzienną walkę ze złośliwym oprogramowaniem.

Marken Systemy Antywirusowe istnieje od 1999 roku i aktywnie działa w  branży bezpieczeństwa informatycznego na terenie całej Polski. Firma zajmuje się dystrybucją oraz wdrażaniem produktów związanych z najnowszymi technologiami w zakresie bezpieczeństwa i ochrony danych w sieciach komputerowych, zwłaszcza oprogramowania antywirusowego. W swojej ofercie posiada rozwiązania, które otrzymały pozytywne opinie i certyfikaty w  niezależnych testach prowadzonych przez laboratoria na całym świecie. Należą do nich m.in. takie światowe marki jak: BitDefender, TrustPort, Kaspersky, ESET, Avast, F-Secure, USB Lock, DeviceLock, NETASQ, G DATA, Acronis.

Marken Systemy Antywirusowe