Firma » Biura

Black Point na Konferencji Nowoczesne Biuro 2012

W ramach Konferencji Nowoczesne Biuro 2012, już 20 czerwca w Krakowie, przedstawiciele marki wygłoszą prelekcję na temat optymalizacji kosztów druku w firmie. Kolejne spotkania – 12 września w Katowicach i 26 września we Wrocławiu.

spotkania - 12 września w Katowicach i 26 września we Wrocławiu.

Konferencja Nowoczesne Biuro to coroczny, ogólnopolski cykl spotkań office managerów. W ramach tego prestiżowego wydarzenia specjaliści z sektora administracji i biznesu mają szansę na wymianę doświadczeń, jak również zapoznanie się z najnowszymi produktami i trendami, które ułatwiają i usprawniają działalność firmy oraz pomagają w lepszej organizacji pracy.

Podczas tegorocznej edycji wydarzenia po raz pierwszy swoją obecność zaznaczy wrocławska firma Black Point - polski producent materiałów do druku. Z ramienia firmy w konferencji wezmą udział Kamila Yamasaki, prezes Black Point SA oraz Marta Maciejewska, menadżer produktu. Prelekcja będzie dotyczyć optymalizacji kosztów druku w biurze. Słuchacze poznają charakterystykę rynku materiałów eksploatacyjnych, dowiedzą się też, jak oszczędzić na kosztach eksploatacji bez strat jakościowych czy przygotować  dokumentację przetargową na materiały do druku.

- Konferencja Nowoczesne Biuro, której patronuje magazyn ,,Modern Office Manager" to niezwykle prestiżowe wydarzenie związane z naszą branżą. Potwierdził to choćby sukces ostatniej edycji spotkań. Cieszymy się, że będziemy mieli okazję uczestniczyć w tegorocznej konferencji. To nie tylko dobra okazja do zaprezentowania swojej oferty i przedstawienia praktycznych porad uczestnikom, lecz także szansa na wymnę doświadczeń z najlepszymi specjalistami w kraju - mówi Kamila Yamasaki, prezes Black Point SA.

Black Point na Konferencji Nowoczesne Biuro 2012:

- 20 czerwca - Kraków

- 12 września - Katowice