Technologie » AGD - RTV

Black Week w iRobot – wyjątkowe oferty

W tym roku Black Week w sklepie iRobot zapowiada się niezwykle atrakcyjnie! Firma ogłosiła wyjątkowe obniżki cen na swoje modele robotów sprzątających, oferując klientom oszczędności sięgające nawet 700 złotych.

Wyjątkowe okazje na roboty iRobot

iRobot, pionier i lider rynku robotów sprzątających, przygotował w tym roku specjalną ofertę na Black Week. To świetna okazja do inwestycji w zaawansowaną technologię sprzątania. iRobot to nie tylko innowacja, ale także wygoda i efektywność w codziennym życiu. Dzięki zaawansowanym technologiom nawigacji, roboty sprzątają dokładnie i systematycznie, docierając nawet w trudno dostępne miejsca. Urządzenia mogą być programowane i sterowane zdalnie, co pozwala na utrzymanie czystości również wtedy, gdy nie ma nas w domu.

Już teraz klienci mogą skorzystać ze specjalnej oferty w oficjalnym sklepie internetowym producenta, więcej tutaj.

Wybrane modele objęte ceną specjalną:

• Roomba i6 za jedyne 1499 zł robot gruntownie odkurzający z modułem Wi-Fi, który wyposażono w3-stopniowy system sprzątania. (Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 1799,00 zł)
  • Roomba Combo i8 za 1999 zł – ten robot odkurzająco-mopujący to doskonały wybór dla tych, którzy szukają niezawodnego i inteligentnego sprzątania. (Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2499,00 zł)
  • Roomba Combo i8+ za 2799 złrobot odkurzająco-mopujący ze stacją ładująco-czyszczącą Clean Base, która automatycznie opróżnia pojemnik na brud do szczelnego worka. (Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 3499,00 zł)

iRobot spieszy z pomocą w codziennych obowiązkach, tak by człowiek mógł skupić się na tym co ważne i przyjemne w życiu. I na tym właśnie polega nowy wymiar czystości! Warto odwiedzić oficjalną stronę producenta i poznać bliżej przyszłość inteligentnego sprzątania w dobrej cenie. Akcja obowiązuje w okresie 20-27 listopada 2023 r.

Jarek T

• avatar
    ~Lena 2023-12-13 07:57:55

Udało mi się roombe w dobrej cenie upolować!