Dom » Nieruchomość

Bobrowiecka 10 otwiera swoje drzwi!

24 i 25 września br. Alnus Development oraz Spectra Development zapraszają na Dni Otwarte inwestycji mieszkaniowej Bobrowiecka 10, która powstaje na Dolnym Mokotowie w Warszawie.

Osoby zainteresowane tą dogodną lokalizacją blisko centrum, będą miały możliwość wejścia na budowę apartamentowca i skorzystania z rabatu nawet do 40 tys. złotych. Inwestycja o podwyższonym standardzie powstaje w ramach Kompleksu Bobrowiecka, który poza architekturą i całościowym projektem zagospodarowania terenu, wyróżni obecność sztuki.

Bobrowiecka 10 to wyjątkowa inwestycja na Dolnym Mokotowie, którą wyróżnia nowoczesna

architektura, podwyższony standard mieszkań oraz bliskie położenie zaledwie 4 km od ścisłego centrum Warszawy. W czterech połączonych ze sobą budynkach o zróżnicowanej strukturze pięter znajdą się 123 apartamenty o podwyższonym standardzie o powierzchni od 28 do 129 m2 w cenie od 8 100 zł za m2.  Wszystkie lokale wyróżniają wysokie przeszklenia od podłogi do sufitu, które zapewnią maksymalne doświetlenie, podnosząc tym samym komfort życia mieszkańców. Na szczególną uwagę zasługuje 5 dwupoziomowych apartamentów z ogródkami i indywidualnymi wejściami bezpośrednio z dziedzińca, które stanowią swego rodzaju perełki na stołecznym rynku nieruchomości.

Na parterze apartamentowca zaplanowano również 8 lokali usługowych. Do dyspozycji mieszkańców będą również 154 miejsca postojowe oraz komórki lokatorskie usytuowane na podziemnej kondygnacji. Na wszystkich etapach realizacji projektu wykorzystywane są wysokiej klasy materiały.

Spokój i bezpieczeństwo przyszłym mieszkańcom zapewni 24-godzinny systemem monitoringu obejmujący m.in. kamery, ochronę i wideodomofony. Projekt osiedla przewiduje również dwa wewnętrzne, zielone dziedzińce. Jeden z nich będzie miał formę placu z elementami małej architektury, chodnikami i zielenią. Drugi plac zaś zaprojektowano wokół pięknego drzewa - pomnika przyrody Czarnej Olszy.

Podczas Dni Otwartych Bobrowieckiej 10, już w najbliższy weekend 24 i 25 września w godzinach 10.00–15.00, wszyscy zainteresowani inwestycją będą mogli odwiedzić plac budowy. Osoby, które zdecydują się na zakup apartamentu w trakcie Dni Otwartych mogą spodziewać się atrakcyjnych rabatów nawet do 40 tys. złotych.

Zakończenie budowy oraz termin oddania do użytkowania mieszkań wyznaczono już na pierwszy kwartał 2017 roku.

Inwestycja Bobrowiecka 10 realizowana jest przez Alnus Development Spółka z o.o. wchodzącą w skład grupy spółek należącej do Spectra Development Sp. z o.o. Projekt osiedla wchodzi w skład Kompleksu Bobrowiecka, w ramach którego powstaje budynek biurowy Bobrowiecka 8 oraz istniejący już biurowiec Bobrowiecka 6. Całość Kompleksu została zaprojektowanawww.bobrowiecka 10.pl

Spectra Development