Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Być jak Hannah Montana

Hannah Montana, idolka młodych dziewcząt z całego świata, inspiruje swoje fanki nie tylko oryginalnym sposobem bycia, lecz przede wszystkim stylowym image’m. Specjalnie dla wielbicielek Hannah, marka Corine de Farme przygotowała wyjątkowy zestaw kosmetyków sygnowany imieniem gwiazdy.

W skład serii kosmetyków Hannah Montana marki Corine de Farme wchodzą znana już polskim nastolatkom woda toaletowa oraz zupełnie nowe produkty do pielęgnacji ciała i włosów. Kolorowe opakowania, na których widnieje uśmiechnięta twarz Hannah i bardzo przyjemne nuty zapachowe kosmetyków, z pewnością przypadną do gustu fankom żywiołowej artystki.

Woda toaletowa z serii  Hannah Montana marki Corine de Farme to idealna propozycja  dla młodych, ciekawych świata i przebojowych dziewcząt – takich jak sama Hannah. Słodki zapach piżma, czerwonych owoców, róży i aromatów drzewnych dodaje energii i świeżości na cały dzień. Nowością w zestawie są trzy kosmetyki do mycia i pielęgnacji ciała i włosów.  Nawilżający żel pod prysznic Hannah Montana o zapachu czekolady i orzecha laskowego to prawdziwa uczta dla zmysłów. Wyjątkowa formuła żelu sprawia, że skóra staje się miękka, miła w dotyku i przyjemnie pachnąca czekoladą. Szampon z odżywką 2w1 ułatwiający rozczesywanie włosów Hannah Montana o aromacie wanilii i karmelu, wygładza włosy, zapobiega puszeniu się i plątaniu, a także nadaje im słodki, apetyczny zapach. Działanie wygładzające i ułatwiające rozczesywanie ma także spray do włosów Hannah Montana o kuszącym aromacie owoców mango i passiflory.

Zestaw kolorowych i przyjemnie pachnących kosmetyków Hannah Montana to obowiązkowa pozycja w kosmetyczce każdej entuzjastki przebojowej Hannah.

Wyłącznym dystrybutorem kosmetyków marki Corine de Farme jest firma Forte Sweden sp. z o.o.

Kontakt dla mediów:
Anna Zając
Triple PR
Ul. Elektoralna 24 lok. 73; 00-892 Warszawa
anna.zajac@triplepr.pl
www.triplepr.pl

Dossier

Seria „Hannah Montana” marki Corine de Farme

1. Szampon z odżywką 2w1 ułatwiający rozczesywanie włosów o zapachu wanilii i karmelu. Pojemność: 250 ml, cena ok. 11 zł

2. Spray ułatwiający rozczesywanie włosów o zapachu mango i passiflory. Pojemność: 150 ml, cena ok. 9 zł

3. Nawilżający żel pod prysznic o zapachu czekolady i orzecha laskowego. Pojemność: 250ml, cena ok. 11 zł

4. Woda toaletowa o aromacie piżma, czerwonych owoców, róży i aromatów drzewnych. Pojemność 50 ml. Cena ok. 24 PLN