Społeczeństwo » Szkolnictwo i nauka

Carrefour przygotował najtańszą wyprawkę szkolną za 29 zł i gwarancję ceny na 300 artykułów do szko

Na zbliżający się rok szkolny sklepy Carrefour przygotowały specjalną ofertę artykułów szkolnych, dzięki którym klienci skompletować mogą najtańszą wyprawkę za jedyne 29 zł. Cena ta obejmuje 20 najpotrzebniejszych akcesoriów dla ucznia, w tym m.in. plecak, blok rysunkowy, kredki oraz długopisy.

Kończące się wakacje sprawiają, że wielu klientów już teraz kompletuje artykuły szkolne dla swoich pociech. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom i potrzebom klientów, sieć Carrefour przygotowała propozycję wyprawki szkolnej, której całkowity koszt to 29 zł. Jest to najtańsza wyprawka szkolna, która zawiera takie akcesoria szkolne jak: plecak, piórnik, zeszyt, blok rysunkowy i techniczny, kredki ołówkowe i świecowe, worek szkolny, długopis, plastelina, gumka, temperówka, komplet ołówków, klej w sztyfcie, okładka na zeszyt, nożyczki szkolne, farby plakatowe, pędzelki z włosia naturalnego, teczka, a także zeszyt papierów kolorowych.

Bogata i różnorodna oferta artykułów szkolnych w Carrefour pozwala na wybór produktów odpowiadających potrzebom każdego z klientów. Oprócz standardowych przyborów, w ofercie odwiedzający sklepy Carrefour znajdą również meble niezbędne do aranżacji miejsca nauki, a także szeroki wybór ubrań dziecięcych. Dodatkowo Carrefour daje swoim klientom gwarancję najniższej ceny na asortyment szkolny ponad 300 produktów. Jeżeli klient znajdzie wybrany produkt w niższej cenie, Carrefour zwróci mu różnicę.

-  Zbliżający się koniec wakacji skutkuje wzmożonym zainteresowaniem klientów na artykuły szkolne, dlatego Carrefour przygotował bogatą i różnorodną ofertę ponad 1100 produktów dla uczniów. mówi Marcin Olech, Dyrektor Marketingu, Usług i Technologii Cyfrowych. – Mając na uwadze wydatki, jakie rodzice musza ponieść w związku z nadchodzącym rokiem szkolnym, zaproponowaliśmy im również komplet najważniejszych akcesoriów szkolnych w niskiej cenie 29 złotych oraz gwarancję najniższej ceny na 300 artykułów. Dzięki nim klienci naszych sklepów mają pewność, że kupią ją taniej niż gdziekolwiek indziej - dodał Marcin Olech.

Wyprawka szkolna, której całkowity koszt wynosi 29 zł, obejmuje:

WYPRAWKA

CENA

Zeszyt A5/16 kartek

Blok rysunkowy A4/20 kartek

0.69 zł

Blok techniczny A4/10 kartek

0.69 zł

Piórnik saszetka

Worek szkolny

Kredki ołówkowe 12 szt.

Długopis Crown 4 szt.

Plastelina 100 g. 6 kolorów

Gumka 2 szt.

Temperówka 2 ostrza

Kredki świecowe 12 kolorów

Komplet ołówków 4 szt.

Klej w sztyfcie 9 g

Okładka na zeszyt A5

Nożyczki szkolne 13 cm

Pędzelki szkolne z włosia naturalnego 5 szt.

Farby plakatowe 20 ml, 6 kolorów

Teczka A4 lakierowana z gumką

Zeszyt papierów kolorowych A5/8 kartek

Plecak szkolny 1- komorowy + kieszeń

Razem:

29, 00 zł

Dotychczas spośród wyżej wymienionych artykułów najchętniej wybieranymi przez odwiedzających sklepy Carrefour jest teczka lakierowana z gumką, bloki rysunkowe, długopisy, kredki oraz worek szkolny.

Produkty dostępne są w super- i hipermarketach sieci Carrefour. Ponadto sklep internetowy Carrefour rozszerzył swój asortyment non-food o około 400 artykułów szkolnych. Klienci sklepu internetowego skorzystać więc mogą z bogatego asortymentu szkolnego, który obejmuje również wiele produktów licencjonowanych z bohaterami popularnych kreskówek dla dzieci.

O Carrefour

Carrefour Polska to multiformatowa sieć handlowa, pod szyldem której działa w Polsce ponad 800 sklepów w 5 formatach: hipermarketów, supermarketów, sklepów osiedlowych i specjalistycznych oraz sklepu internetowego. Carrefour jest w Polsce również właścicielem sieci
20 centrów handlowych o łącznej powierzchni ponad 230.000 GLA oraz sieci ponad 40 stacji paliw.

Carrefour Polska jest częścią Grupy Carrefour, która posiada 12 300 sklepów w 35 krajach. Grupa Carrefour jest siecią multilokalną, multiformatową i multikanałową, obsługującą codziennie
13 milionów klientów na całym świecie.

Polityka biznesu odpowiedzialnego społecznie Grupy Carrefour opiera się na trzech filarach: zwalczanie wszelkich form marnotrawstwa, ochrona bioróżnorodności oraz wsparcie dla partnerów firmy. Wszyscy pracownicy Carrefour Polska przyczyniają się do realizacji tej polityki poprzez programy: STOP Marnotrawstwu, Z miłości do Zdrowia oraz Różnorodność.

Biuro Prasowe Carrefour