Technologie » Komputery

Centra samochodowe Norauto z systemem ERP Macrologic Merit

Jedna z firm rynku motoryzacyjnego — Norauto — zdecydowała się na wdrożenie (także w swoich dwóch nowo zakupionych spółkach) nowoczesnego, pierwszego polskiego systemu klasy ERP opartego na procesowości — Macrologic Merit. Wdrożenie obejmuje obszar kadrowo-płacowy oraz bankowość elektroniczną.

Norauto Polska Sp. z o.o. to nowoczesna i profesjonalna firma dostarczająca swoim klientom części samochodowe oraz świadcząca usługi serwisu pojazdów. W Polsce prowadzi działalność już od dwóch dekad, a pierwsze centrum samochodowe otworzyła 19 lat temu w Piasecznie pod Warszawą. Koncepcja utworzenia centrum samochodowego to odzwierciedlenie pomysłu z lat 70. XX wieku z Francji, gdzie po raz pierwszy zastosowano połączenie sklepu motoryzacyjnego oraz serwisu samochodów osobowych. Dzięki przejęciu w marcu 2017 r. sieci Feu Vert Polska Norauto powiększyło swoją sieć sprzedaży z 19 do 39 punktów i aktualnie liczy 670 pracowników.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://itbook.pl/wiadomosci/1285-centra-samochodowe-norauto-z-systemem-erp-macrologic-merit.html

openmediagroup

Zamów opracowanie informacji prasowej

Dziś:
KONFERENCJA ANTYDOPINGOWA WARSZAWA
Za 2 dni:
Magdalena Witkiewicz i Alek Rogoziński z wizytą w Empik Bonarka, 23.06, godz. 16:00
prezent dla Taty - warsztaty
Za 3 dni: