Rozrywka i wypoczynek » Gry

Cooler Master dziękuje wszystkim swoim gościom na PGA

Poznań Game Arena to jedne z najbardziej niesamowitych dni w naszym kalendarzu. Oczywiście, weekend pełen gier, cosplayu i sprzętu komputerowego nie udałby się, gdyby nie Wy!

Jako firma, która już od wielu lat stara się sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających graczy, niezmiernie doceniamy wszystkie możliwości spotkania z osobami, do których kierujemy nasze produkty. Jak co roku nie zawiedliście nas – każdego dnia daliście nam szanse jeszcze lepiej poznać Was, Wasze pasje i oczekiwania.

Niezwykle cieszyło nas Wasze zainteresowanie naszymi produktami. Osoby, którym zależy na największych osiągnięciach wielokrotnie zatrzymywały wzrok na naszej najnowszej klawiaturze mechanicznej CM Storm Quick Fire XTi. O rosnącym zainteresowaniu moddingiem przekonało nas Wasze zaciekawienie modularnymi obudowami Mastercase5 i Mastercase 5 Pro.

Jednak o tym, że PGA to nie tylko sprzęt, a przede wszystkim gry świadczyła frekwencja na turniejach i konkursach, na których kilkorgu z Was udało się zgarnąć przygotowane specjalnie na tę okazję nagrody.

Wg danych organizatorów imprezę w tym roku odwiedziło ponad 66 000 osób. Wydano łącznie 850 akredytacji dla dziennikarzy i youtuberów. W 8 pawilonach udostępniono aż 800 stanowisk do gry, gdzie gracze mogli wziąć udział w licznych turniejach i konkursach. 130 wystawców zaprezentowało to co miało najlepszego, wśród nich pojawiły się m. in. marki takie jak: Cooler Master, Asus, debiutujący w Polsce Mionix, Mad Catz, Natec Genesis, Intel i wiele innych. Gry, sprzęt dla graczy, komputery i masę innych atrakcji przyciągnęły największe tłumy w sobotę i niedzielę.

Entrymedia