Technologie » Komputery

Cyfrowa transformacja przyspiesza z Oracle Live Experience Cloud

Ponieważ technologie mobilne i cyfrowe wpływają na sposób, w jaki klienci kontaktują się z przedsiębiorstwami, firmy muszą szybko dostosować się do ich ewoluujących wymagań, aby zapewnić płynną, kontekstową obsługę w czasie rzeczywistym we wszystkich kanałach.

Dzięki usłudze Oracle Live Experience Cloud firmy mogą spełnić te nowe wymagania i nadać nową jakość swoim aplikacjom mobilnym i biznesowym przez to, że będą w stanie obsługiwać klientów w sposób, który najlepiej zaspokaja ich potrzeby — może to być np. komunikacja głosowa, komunikacja wideo, współużytkowanie ekranu i adnotacje.

Według najnowszego raportu Oracle pt. „The Future of Enterprise Communications: The Cloud Redefines Customer Experience”, mimo iż 65% firm zgadza się, że funkcje komunikacyjne wbudowane w aplikacje chmurowe w przyszłości staną się najważniejszym sposobem komunikacji z pracownikami, dostawcami i klientami, wiele przedsiębiorstw nie jest obecnie w stanie skutecznie korzystać z takich rozwiązań. Usługa Oracle Live Experience Cloud umożliwia wykorzystanie wbudowanych danych kontekstowych i funkcji analizy danych biznesowych, dzięki czemu użytkownicy mogą łatwo przełączać się pomiędzy różnymi kanałami bez utraty już udostępnionych informacji.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/it_solutions/cyfrowa_transformacja_przyspiesza_z_oracle_live_experience_cloud.html

openmediagroup