Technologie » Telekomunikacja

Cyfrowy Telefon Netii dla firm

Netia wprowadziła promocję na usługi telefonii cyfrowej ISDN Duo, dostępne zarówno na liniach Netii, jak i - co jest nowością w ofercie - na bazie sieci TP (WLR). Nowi klienci otrzymują do wyboru trzy warianty obniżonego abonamentu oraz aktywację za złotówkę.

Nowa promocja Netii dotyczy usług cyfrowej telefonii ISDN w dostępie podstawowym BRA (Duo) i jest skierowana do klientów biznesowych (szczególnie z sektora SOHO/SME), ale również mogą z niej skorzystać klienci indywidualni.

Usługa  realizowana jest na linii Netii (Cu) oraz - co jest nowością - na liniach cyfrowych TP (WLR). W jej ramach dostępne są trzy warianty obniżonego abonamentu przy umowach zawieranych na 12 miesięcy:

• Cyfrowy Telefon 120 minut za 59 zł
  • Cyfrowy Telefon 500 minut za 79 zł
  • Cyfrowy Telefon 2500 minut za 129 zł

W ramach promocyjnych pakietów klienci otrzymają m.in. 7 numerów MSN bez dodatkowych opłat, ceny połączeń komórkowych już od 0,23 zł/min., rozmowy międzymiastowe w cenie lokalnych, naliczanie sekundowe oraz brak opłat za inicjację połączeń. Ponadto, opłata aktywacyjna w promocji wynosi 1 zł, a klient nie ponosi kosztów zakupu lub dzierżawy urządzenia NT.

Usługa pozwala na zastosowanie numeracji abonenckiej MSN lub DDI, na linii Netii można ją również rozszerzyć o usługi ADSL.

Usługa jest również dostępna w wariancie umowy na czas nieokreślony.

Wszystkie podane ceny są cenami netto.

Netia jest wiodącym alternatywnym operatorem telekomunikacyjnym, świadczącym m.in. usługi głosowe oraz szerokopasmowego Internetu klientom indywidualnym i biznesowym. Działa na bazie własnej infrastruktury oraz sieci TP.

ap

• avatar
    amoniak 2009-12-14 12:22:29

no to netia nam się rozwija, jeszcze wezmą przykład z TP i zaproponują VPNa i jego obsługę i będzie dobrze. Jeszcze trochę luk w ofercie jest ale dobrze że się starają.