Firma » Biznes

DBMS i Polska Przedsiębiorcza

Z dniem 1 grudnia br. DBMS jako ekspert baz danych i email marketingu dołącza do programu Polski Przedsiębiorczej.

Polska Przedsiębiorcza to najefektywniejszy na świecie ekosystem dla startupów, oferujący narzędzia do testowania, inwestowania oraz rozwijania biznesu. PP opiera się na 3 filarach: AIP, AIP Business Link oraz AIP Seed Capital.

W ramach Społeczności Polski Przedsiębiorczej rozwija się niemal 3.000 przedsiębiorców i niemal 2.000 firm, które działają przy wsparciu 3 podmiotów.

DBMS wesprze Polskę Przedsiębiorczą doradczo w organizacji wykładów, szkoleń i warsztatów dla młodych przedsiębiorców z zakresu pozyskiwania klientów dla firm, regulacji związanych z przepisami Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych (GIODO) oraz prowadzenia masowych kampanii elektronicznych. Spółka zaangażuje się również w udział w sesjach networkingowych w ramach usługi „Społeczność”, Business Mixer.

DBMS Data Base Marketing Support