Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Depilacja laserowa w domu - to możliwe!

Oceń artykuł Zobacz ranking
Przepisz powyższy kod i oceń artykuł »
Depilacja laserowa w domu - to możliwe!
Do niedawna zabiegi depilacji laserowej można było wykonać jedynie w salonie - dziś już nie. Na rynku pojawiły się chwalone przez ekspertów depilatory laserowe do użytku domowego - i robię furorę wśród kobiet.

Zabiegane, przemęczone, pracujące i wychowujące dzieci - takie są współczesne kobiety i mimo ogromu obowiązków oczekuje się od nich, że... przy tym wszystkim będą jeszcze piękne, zadbane i usmiechnięte.

Niestety - nie jest to takie łatwe, o czym miał okazje przekonać się nawet Mel Gibson w filmie "O czym marzą kobiety" kiedy to próbował wydepilować sobie nogi woskiem... Kto oglądał, ten wie czym ta próba zrozumienia kobiety się skończyła:)

Współczesne kobiety coraz częściej zamiast tradycyjnego golenia nóg maszynką (włoski odrastają twarde i nieprzyjemne), wybierają golenie laserowe - taka depilacja sprawia, że nogi długo są idealnie gładkie i nie trzeba codziennie sprawdzać czy nie drapią. Depilację laserową dotąd wykonywało się jedynie w salonach kosmetycznych - dziś można przy użyciu specjalistycznego sprzętu wykonać ją w domu: w ciszy, spokoju, bez wyruszania w podróż do kosmetyczki zlokalizowanej na końcu miasta. Szybko, wygodnie, pomysłowo.

Jakie to urządzenia?

Sprzęt markowo nazywa się Rio Laser Hair - i ma kilka rodzajów, od tańszych czyli cenowo ok 950 zł po droższe - do 2 tys. Wydaje sie drogo, ale tak nie jest - o tym wiedzą kobiety, które słono płacą za depilację laserową w salonie... Koszt urządzenia zwraca się szybko, a efekty depilacji są znakomite!

Bezpieczna formuła domowej depilacji sprawia, że ogranicza się czas, pieniądze i przy okazji stres związany z depilacją np okolic bikini u specjalistów. Wykonując taki "zabieg" samodzielnie nie pokazuje się wrażliwych okolocy intymnych nikomu, poza sobą.

Warto spróbować!

Laserowe depilatory Rio już podobają się Polkom, a zainteresowanie tego rodzaju sprzętem rosnie z dnia na dzień. I właściwie czytając opinie klientek trudno sie temu dziwić.

obserwator

~ika 2016-04-26 11:35:39

Ja mam taki z babylissa, gdzie mogę sobie spersonalizować zabieg,a urządzenie przypomina mi o nim. Dopiero zaczęłam korzystać z tego ale już jestem zachwycona

renago 2016-04-26 11:23:25

Trochę bezpieczniejszy do używania w domu jest depilator IPL, ja mam taki od babylissa, ale świetnie rezultaty osiagam po zabiegach.

~majek 2016-01-09 18:25:22

fajna rzecz, chciałabym mieć ale troche drogie

Przepisz kod:
Zamów opracowanie informacji prasowej

Publikuj artykuły i zarabiaj z CentrumPR.

Dziennikarstwo obywatelskie

Piszesz artykuły? CentrumPR to serwis stworzony również dla dziennikarzy obywatelskich. Błyskawiczna publikacja, wysokie miejsca w Google to zalety których może nam pozazdrościć konkurencja.
Dziennikarstwo obywatelskie
porównanie serwisów