Technologie » Komputery

Dla pasjonatów Java - Mobica partnerem konferencji Confitura 2013

Międzynarodowa firma programistyczna Mobica jest partnerem Confitura 2013, największej w Europie bezpłatnej konferencji dla programistów Java. 6 lipca, od rana do późnego wieczora, trwać będą w kampusie Uniwersytetu Warszawskiego wykłady i spotkania z najlepszymi ekspertami języka Java.

6 lipca odbędzie się w kampusie Uniwersytetu Warszawskiego siódma edycja konferencji Confitura – największej bezpłatnej konferencji programistów Java w Europie. W ciągu jednego dnia odbędzie się 30 wykładów w 5 równoległych ścieżkach, prowadzonych przez najlepszych ekspertów programowania na platformie Java. Ich tematyka obejmie zarówno szczegółowe zagadnienia programistyczne, jak i kwestie umiejętności miękkich czy metodologii wytwarzania programowania. Mobica Poland jest srebrnym partnerem wydarzenia.

Języki platformy Java rozwijają się w zawrotnym tempie i konferencja taka jak Confitura stanowi doskonałą okazję do wymiany doświadczeń i poznania najlepszych rozwiązań ostatnich miesięcy – mówi Marek Defeciński prelegent z firmy Mobica i jednocześnie łódzkiego oddziału Java User Group. Andrzej Jóźwiak, współprelegent z Mobiki dodaje – Będę na Confiturze od samego rana, bo tegoroczne prezentacje wyglądają naprawdę ciekawie. Mam nadzieję, że podobnie będzie oceniona nasza prezentacja, w której poruszamy bardzo aktualny i powszechny problem piractwa aplikacji na Android oraz sposobów ochrony przed hakerami. Zapraszam!

Więcej informacji o Confitura 2013: http://2013.confitura.pl Więcej informacji o firmie Mobica: www.mobica.com

studio PRowokacja Agencja Public Relations