Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Do wyboru do koloru, a wszystko - z miłości do dzieci

Na pewno wielokrotnie zastanawiasz się co wybrać, jakie ubranka kupować dla swojego malucha, aby był zadowolony i czuł się komfortowo.

Na rynku jest bardzo duży wybór nie tylko produktów, ale również marek. Ciężko zdecydować. Szczególnie, jeśli chciałbyś, żeby były to rzeczy niebanalne i wyjątkowe. Internetowy sklep Bokado wychodzi naprzeciw Twoim potrzebom, wprowadzając na polski rynek markę, na którą długo czekaliśmy.

Buciki, skarpetki i akcesoria Trumpette to niezwykłe rzeczy, które na pewno spodobają się nie tylko najmłodszym, ale również ich rodzicom.

Trumpette już w Polsce!

Teraz również w Polsce będzie można nabyć odzież oraz akcesoria dla dzieci marki Trumpette. Wcześniej jedyną możliwością było sprowadzenie wybranych rzeczy. Od teraz możesz kupić je bez problemu w sklepie internetowym bokado.pl. Amerykańska marka po udanym podboju Europy wchodzi do Polski licząc na uznanie wśród polskich odbiorców.

Dlaczego Trumpette

Trumpette to nie jedyna marka, którą oferuje sklep Bokado.pl. Jednak jest to marka wyjątkowa, bardzo dobrze znana na całym świecie. Doceniają i wybierają ją dla swoich pociech największe gwiazdy takie jak Angelina Joli, Jessica Alba, Gwen Stefani, Denise Richards, Nicole Kidman oraz tysiące mam na całym świecie.

Wszystkie skarpetki mają anty poślizgową podeszwę, a bardzo dobra jakość materiałów i wykonanie powodują, że nie zsuwają się one z małych nóżek dziecka.

Czyż nie są słodkie...

Aż chciałoby się westchnąć i powiedzieć "jakie cudne" na widok skarpetek Mary Jane. Ponieważ w pierwszych miesiącach życia buciki nie są zalecane, dla takich maluchów idealnie pasują skarpetki Trumpette. Pastelowe kolory dobrane tak, że będą wyglądały na małych stópkach jak u prawdziwej księżniczki.

Dla chłopców możesz wybrać skarpetki z serii Johnny`s ze sznurówkami, które przypominają najprawdziwsze buciki. Do wyboru w kilku wersjach kolorystycznych, ponieważ skarpetki pakowane są w pudełka po 6 par, każda w innym kolorze.

Aby nadać trochę bajkowego klimatu możesz sięgnąć po skarpetki Full Minnie z postacią wszystkim znanej Minnie Mouse. Na pewno nikt nie przejdzie koło nich obojętnie. Materiał, z którego wykonane są skarpetki, pozwala oddychać małym stópkom. Dodatkowo wzory na wszystkich skarpetkach Trumpette nie spierają się nawet po wielu praniach.

Oprócz skarpetek sklep Bokado.pl proponuje również słodkie mokasynki Trumpette w wersji dla dziewczynek i chłopców. Wykonane z lakierowanej skóry w kilku wersjach kolorystycznych to idealne uzupełnienie każdego stroju malucha. Antypoślizgowa podeszwa ułatwia chodzenie, zapewniająca komfort i bezpieczeństwo.

With love for kids...

Mamy lato - nie tylko dorośli marzą o tym, aby nosić lekkie, przewiewne ubrania. Również maluchy odczuwają wysoką temperaturę, dlatego warto im również zapewnić wygodę z Trumpette. Skarpetki i buciki to także bardzo dobry pomysł na prezent, który na pewno spodoba się najmłodszym. W sklepie Bokado.pl znajdziesz szeroki wybór asortymentu i szczegółowe informacje, które pozwolą idealnie dopasować produkty do wieku i okazji jak urodziny, baby shower i tysiące innych.

Więcej na www.bokado.pl

Bokado.pl to sklep internetowy oferujący wysokiej klasy odzież, zabawki i akcesoria dziecięce znanych i cenionych marek. To pierwsza firma w Polsce posiadająca w swoim portfolio znaną na całym świecie markę Trumpette.

Bokado.pl