Technologie » Internet

Dom Innowacji już w sieci!

Firma Alexandrite Group uruchomiła budowlany serwis informacyjny DomInnowacji.pl, tym samym poszerzając swoją ofertę wydawniczą. Serwis jest serwisem siostrzanym do serwisu TwojeInnowacje.pl. Stopniowo DomInnowacji.pl będzie wzbogacany o elementy e-commerce.

Nawigacja jest prosta i intuicyjna. Kategorie tematyczne podzielono w sposób ułatwiający ich wybór. DomInnowacji.pl to kanał informacyjny w zakresie nieruchomości, budownictwa, a także aranżacji wnętrz, wyposażenia łazienki czy kuchni po innowacyjne artykuły gospodarstwa domowego i RTV.

Dom dla każdego człowieka stanowi jedną z najważniejszych rzeczy wżyciu. Dzięki niemu można poczuć się bezpiecznie, stabilnie, ale także zapewnić ostoję dla rodziny. Dlatego tak ważne jest przeanalizowanie każdej decyzji w związku z zakupem mieszkania, budową domu, czy jego wyposażeniem.

Dom by był spełnieniem marzeń i wyrażał styl życia jego mieszkańca w obecnych czasach przede wszystkim musi być pełen innowacji. - Co oznacza Dom Innowacji? Dom Innowacji to taki dom, który jest energooszczędny, ekologiczny, zdrowy, funkcjonalny i komfortowy oraz zoptymalizowany pod kątem potrzeb inwestora. Własny Dom Innowacji można kreować od detalu, od unikalnej aranżacji wnętrza, aż po stosowanie innowacyjnych materiałów budowlanych. Zatem szczególnie warto śledzić informacje w tym zakresie pojawiające się na naszym serwisie, by stworzyć z nami własne innowacje zarówno w domu, a nawet własnej firmie. - zachęca Monika Kidyba z firmy Alexandrite Group, wydawcy serwisu DomInnowacji.pl

Źródło: www.dominnowacji.pl, www.alexandrite.pl

Alexandrite Group