Dom » Budownictwo

Domy na sprzedaż pod Poznaniem

Firma budowlana powinna wzbudzać zaufanie i bazować na wieloletnim doświadczeniu. Przedsiębiorstwo Budowlane Lechbud to rodzinna firma, która może poszczycić się szerokim gronem zadowolonych kontrahentów. Już od 1980 roku wykonuje obiekty budowlane w tym doskonałe domy na sprzedaż pod Poznaniem PB Lechbud. Do tej pory firma zrealizowała zarówno budynki wielorodzinne, domy szeregowe, jak i obiekty użytku publicznego. PB Lechbud oferuje usługi generalnego wykonawstwa obiektów i realizację „pod klucz”. Zaletą firmy jest zespół wykwalifikowanych pracowników fizycznych oraz inżynierów. Do budowy stosowane są nowoczesne technologie oraz materiały odpowiadające wszelkim normom. Dzięki własnym zasobom maszyn budowlanych firma może bez przeszkód realizować zlecenia w terminie.

pblechbud