Moda » Biżuteria

Duńskie zegarki podbijają polski rynek

Polski lider w dystrybuowaniu markowych zegarków rozszerza sieć dystrybucji o salony jednego z najlepszych producentów biżuterii w Europie Środkowej. Duńskie zegarki marki Danish Design trafią do pięciu salonów Briju w Polsce.
Już w sierpniu 2015 r. kolekcja zegarków Danish Design będzie dostępna w salonach Briju w pięciu polskich miastach: Ełku (Galeria Handlowa Brama Mazur), Legnicy (CH Galeria Piastów), Toruniu (CH Bielawy), Warszawie (CH Sadyba) i Wrocławiu (CH Pasaż Grunwaldzki).

Marka Danish Design zdążyła już podbić rynek światowy, dzięki połączeniu minimalistycznej skandynawskiej formy rodem z duńskich pracowni projektowych z przystępną ceną. W kraju zdobywa serca najpiękniejszych Polek, w tym Miss Polski 2014 Ewy Mielnickiej, która została ambasadorką marki.

Firma Classic Watch to działający od 2002 roku dystrybutor markowych zegarków na polski rynek.  Produkty dedykuje wszystkim miłośnikom przedmiotów użytkowych, przyjmujących formę małych dzieł sztuki. Obok duńskich marek Danish Design Watches i Jacob Jensen, znajdują się znane i cenione szwajcarskie firmy DOXA i Delbana oraz niemiecki Ingersoll.

Wszystkie aktualne kolekcje zegarków można obejrzeć na oficjalnej stronie dystrybutora:  www.classicwatch.com.pl

Butowa

• avatar
    ~Vegas 2015-08-02 11:51:16

Chryste od kiedy zegarek z chińskim mechanizmem można nazwać niemieckim!?