Społeczeństwo » Szkolnictwo i nauka

Dzień otwarty na studia podyplomowe „Praktyczne zastosowanie SAP ERP” wkrótce w Koźmińskim

W firmach, w których zarządzanie łańcuchem dostaw stanowi ważny element działalności, organizację i automatyzację procesów znacząco ułatwia system SAP. W związku z tym posiadanie przez kandydatów do pracy umiejętności z zakresu wykorzystywania SAP ERP.

W Polsce system SAP jako narzędzie zarządzające wykorzystuje aż 40% przedsiębiorstw, gdyż umożliwia on skuteczną koordynację procesów biznesowych. Znajomość rozwiązania stwarza możliwość pracy jako specjalista np. w takich obszarach jak: logistyka, planowanie produkcji czy zapotrzebowania, dystrybucja oraz sprzedaż, produkcja, finanse bądź kontroling finansowy. Podczas dnia otwartego na studia podyplomowe „Praktyczne zastosowanie SAP ERP” w Akademii Leona Koźmińskiego będzie można zdobyć podstawową teoretyczną wiedzę na temat systemu SAP oraz skorzystać z praktycznego warsztatu case study z wybranej funkcjonalności: logistyka, finanse, kontroling. Spotkanie będzie odbywać się pod okiem doświadczonego w branży trenera – Pawła Woźniaka, który opowie jak zostać konsultantem SAP i przybliży studia podyplomowe na uczelni dedykowane temu kierunkowi rozwoju zawodowego.

Więcej informacji na temat zajęć otwartych dla kandydatów na studia podyplomowe „Praktyczne zastosowanie SAP ERP” jest dostępnych pod adresem: http://www.kozminski.edu.pl/sap-erp/. Na stronie można znaleźć również formularz zgłoszeniowy.

RedPen