Dom » Nieruchomość

Dzień Otwarty na Wyścigowej 8

11 października 2014 r. odbył się dzień otwarty w inwestycji na Wyścigowej 8, realizowanej przez TYNKBUD-1. Na plac budowy przyszło sporo zainteresowanych gości, na których czekało wiele atrakcji.

Na miejscu CUBE Architekci oraz firmy Conse i Notus udzielały fachowych porad dotyczących urządzania mieszkania. Można było również wziąć udział w specjalnym treningu, prowadzonym przez BOOT CAMP Polska na terenie Warszawskich Wyścigów Konnych, przy których buduje się apartamentowiec. Projekt Wyścigowa 8 oferuje 44 mieszkania o szerokim zakresie metraży od 37 do 175 mkw. Wszystkie apartamenty posiadają balkony lub tarasy, dla apartamentów na parterze zaadaptowano zielone ogródki. Aby zminimalizować ruch wokół budynku i zachować spokojną atmosferę, zaprojektowano 46 miejsc parkingowych w podziemnym garażu. Elewacja budynku to połączenie kamienia, szkła i metalu. Fasada utrzymana jest w odcieniach beżu, antracytu i bieli. Wykończenie klatek schodowych oraz części wspólnych budynku utrzymane jest w spokojnych, klasycznych barwach, które idealnie komponują się z elewacją zewnętrzną.
Na placu budowy trwają prace wykończeniowe. Wszystkie kondygnacje zostały już wzniesione, rozpoczęto prace wykończeniowe zewnętrzne (ocieplenie elewacja, gresy balkonowe) oraz prace wykończeniowe wewnętrzne (sufity podwieszane, hol, podlewki od gresu w ciągach komunikacyjnych, montowanie grzejników). Zakończono prace związane z elektryką oraz węzłem sanitarnym.

O firmie:

Przedsiębiorstwo TYNKBUD-1 Spółka z o.o. to działający dynamicznie od 1993 roku Generalny Wykonawca robót budowlanych. Na terenie Warszawy firma zrealizowała do tej pory ponad 50 budynków i dużych kompleksów mieszkaniowych. Od 2008 roku działa na rynku developerskim, starannie dobierając wyjątkowe miejsca lokalizacji. Realizują projekty, które doskonale komponują się w najbliższą zabudowę i są wizytówkami swojego otoczenia. Wieloletnie doświadczenie TYNKBUD-1 w budowie budynków wielorodzinnych to gwarancja, że realizują produkty najwyższej jakości.

Bright