Firma » Biznes

Effective PR realizuje strategię komunikacji dla Michael Page

Michael Page, firma zajmująca się doradztwem personalnym, powierzyła agencji Effective Public Relations stworzenie i realizację strategii komunikacji.

Z początkiem sierpnia agencja Effective Public Relations rozpoczęła działania dla międzynarodowej firmy zajmującej się rekrutacją specjalistów i menedżerów średniego i wyższego szczebla – Michael Page International.

W ramach współpracy agencja opracuje i wdroży długofalowy program komunikacji Michael Page z rynkiem oraz wesprze wprowadzenie nowej marki na rynek – Page Personnel. Działania obejmą relacje z mediami, prowadzenie biura prasowego, a także realizację projektów skierowanych bezpośrednio do klientów firmy.

„Effective Public Relations specjalizuje się w marketingu usług profesjonalnych, takich jak doradztwo personalne, podatkowe czy usługi prawne” – mówi Paulina Gadomska – Dzięcioł, Dyrektor Zarządzająca Agencji Effective Public Relations. - „Sektor ten wymaga specyficznych narzędzi public relations, nastawionych na tworzenie eksperckiego wizerunku i wzmacnianie renomy marki. Te cele będziemy realizować też dla Michael Page. Marka ta jest doskonale znana na świecie, szczególnie wśród osób zajmujących w firmach najwyższe stanowiska. Chcemy by jej rozpoznawalność na rynku polskim była równie wysoka.”

Michael Page nawiązała współpracę z Effective PR w drodze rekomendacji. Obsługą klienta w agencji zajmuje się team: Sylwia Szmalec i Marta Buler.

Effective Public Relations