Zdrowie » Dziecko
Ekologiczna nowość marki HOLLE – owocowe BIO Batoniki Minis bananowo-pomarańczowe
Zobacz więcej zdjęć » |
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Marka HOLLE* wprowadziła na rynek nowość – 100% Naturalne BIO Batoniki owocowe Minis bananowo-pomarańczowe. Ta smakowita nowość z pewnością podbije serca rodziców oraz małych smakoszy już od 12 miesiąca życia. Co więcej, naturalny skład produktu, pyszny owocowy smak, brak dodatkowego cukru i składniki wyłącznie pochodzenia organicznego sprawią, że nowe mini batoniki Holle będą także atrakcyjną, słodką przekąską dla osób prowadzących zdrowy styl życia i stawiających na naturalne produkty o bezpiecznym składzie.
Rynkowa nowość marki Holle to idealna propozycja na smaczną i zdrową przekąskę z owoców, bez żadnych sztucznych dodatków oraz W składzie BIO batoników znajdują się suszone banany oraz skoncentrowane soki z gruszek, jabłek i pomarańczy, wzbogacone płatkami owsianymi. Batoniki są mięciutkie, świetnie nadają się do gryzienia i żucia. Owocowe wnętrze każdego batonika osłonięte jest delikatnym, razowym płatkiem orkiszowym, dzięki temu batonik nie brudzi rąk, nie rozpuszcza się i nie klei utrzymując właściwą konsystencję. Batoniki podzielone są na wygodne porcje, a ich wielkość i kształt dostosowana jest do małych dziecięcych rączek. Do produkcji batoników Minis stosowane są wyłącznie starannie wyselekcjonowane składniki z upraw ekologicznych. Miękkie batoniki owocowe Holle są osobno pakowane, dzięki czemu można je wygodnie porcjować, dzielić i co najważniejsze - zawsze zachowują świeżość oraz naturalny owocowy aromat i smak.
www.holle.pl
Marka: Holle
Pojemność: 100 g (8x12,5g)
Cena: ok 13 zł
Importer: Victualia Saluber
* HOLLE – szwajcarski producent ekologicznej żywności dla najmłodszych to jedna z najstarszych firm w branży żywności dla dzieci w Europie. Ponad 80. lat tradycji i doświadczenia sprawiło, że Holle zyskało pozycję wiodącego producenta zdrowej i ekologicznej żywności dla niemowląt. Od samego początku produkty marki wytwarzane były w sposób naturalny - już w roku 1933 bezkompromisowo zrezygnowano ze stosowania chemicznych substancji przetwórczych i konserwantów. Do dzisiaj w produkcji żywności dla dzieci stosowane są wyłącznie surowce pochodzące z rolnictwa ekologicznego oraz biologiczno-dynamicznego, poddawane bezpiecznemu przetwarzaniu z zachowaniem pełnych wartości odżywczych - dzięki temu każdy z niemal 80. oferowanych produktów cechuje się najwyższą jakością i gwarancją bezpieczeństwa.
Komentarze (0)