Dom » Nieruchomość

Ekonbud-Fadom prezentuje nowy etap osiedla

Potargowy weekend to dobry moment na prezentacje inwestycji mieszkaniowych. Szczególną formą zaznajomienia się z ofertą są tzw. dni otwarte na nowo powstających osiedlach. W najbliższą sobotę organizuje je m.in. Ekonbud-Fadom.

Klienci jednogłośnie przyznają, że argumentem przemawiającym za nabyciem własnego M jest odwiedzenie osiedla i zobaczenie na własne oczy wybranego mieszkania. – Dni otwarte dają możliwość dokonania oceny rozwiązań architektonicznych, urbanistycznych i elementów małej architektury, co jest niemożliwe w przypadku folderów – mówi Joanna Kamińska, poszukująca własnego mieszkania w Poznaniu.

Ekonbud-Fadom drzwi otwarte organizuje 22 października na poznańskich Podolanach, gdzie wkrótce zostanie oddany kolejny etap inwestycji Reduta Nowe Podolany. Mieszkania są już gotowe w 95%. – Aktualnie trwają prace wykończeniowe części wspólnych, a już wkrótce lokale będziemy przekazywać nowym mieszkańcom – mówi Agata Nowaczyk z poznańskiego biura sprzedaży Ekonbud-Fadom. Osoby, które zdecydują się odwiedzić osiedle będą mogły poznać ofertę dwóch etapów. Będą to: aktualnie powstający czterokondygnacyjny budynek wielomieszkaniowy, w ramach którego powstaje 68 mieszkań o zróżnicowanej powierzchni, gdzie metraż waha się między  35 a 75 mkw oraz niedawno oddany, piąty budynek, który wzbogacił osiedle o 54 mieszkania, a co najważniejsze o dwa lokale użytkowe. – Nasza zróżnicowana oferta pozwoli zadowolić każdego klienta, gdyż posiadamy mieszkania jedno pokojowe, jak i dwu-, trzy- lub czteropokojowe z balkonami czy przestronnymi tarasami – dodaje Agata Nowaczyk.

Dzień otwarty przy ulicy Jasielskiej potrwa od 10.00 do 15.00. Do dyspozycji gości będą specjaliści z biura sprzedaży, którzy doradzą w kwestii kupna mieszkania oraz pokażą gotowe do odbioru mieszkania. Nie zabraknie również informacji na temat sfinansowania nabycia lokalu.

Redaktor naczelny portalu