Technologie » Komputery

Epicor po raz czwarty z rzędu znalazła się w kategorii wizjonerów

Epicor po raz czwarty z rzedu został umieszczony w kwadrancie „wizjonerów” przez niezależną firmą analityczną Gartner w raporcie o nazwie „Magic Quadrant (MQ) for Single-Instance ERP Product-Centric Midmarket Companies”.

Gartner docenił producenta oprogramowania za rozwiązania do planowania zasobów przedsiębiorstwa (ERP).

Raport poświęcony jest systemom ERP, które wspierają strategię korzystania z jednego oprogramowania w średnich i dużych przedsiębiorstwach posiadających wiele oddziałów. Są to niezależne firmy o przychodach od 200 mln do 1 mld USD, zatrudniające 10 000 lub więcej osób.2 Pełna wersja raportu jest dostępna na stronie firmy Epicor.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://erp-view.pl/wiadomosci/epicor_po_raz_czwarty_z_rzedu_znalazla_sie_w_kategorii_wizjonerow.html

openmediagroup