Technologie » Internet

Finallo.pl - innowacyjny portal usługowy

Agencja Reklamowa adStone z początkiem listopada wprowadziła na rynek nowy portal internetowy www.finallo.pl. Jest to internetowa baza usług z całej Polski. Innowacyjny koncept portalu bazuje na założeniu, że zamieszczane na stronie usługi są ofertami, których okres wykonania dobiega końca.

Rozwiązaniem, które odróżnia produkt od innych tej kategorii, jest możliwość zastosowania tak zwanych stopni cenowych, pozwalających zwiększać lub zmniejszać cenę usługi w czasie. W ten sposób cena usługi z upływem czasu może stać się atrakcyjniejsza dla zamawiających.

Portal ma na celu, wspieranie i inicjowanie przedsiębiorczości Polaków. Skierowany jest do wszystkich tych, którzy zechcą zaoferować, bądź nabyć usługi (zarówno do firm, jak i do osób prywatnych). Dzięki zastosowanym mechanizmom poleceń i komentarzy, tworzy bezpieczny i zaufany rynek usług i ofert. Usługodawcy mogą zwiększyć zasięg swojej działalności, budując sieć zadowolonych klientów, klienci – oszczędzić czas i zamówić usługi, których cena z czasem może być niższa albo wyższa. Założenia portalu nie pomijają ofert osób, których specjalizacje rzadko pojawiają się w internecie (np. sprzątaczki, kominiarze, organizatorzy pielgrzymek).

Szeroko zakrojony zakres drzewa kategorii tematycznych portalu Finallo.pl umożliwia kompleksową obsługę klientów o różnych preferencjach. Finallo.pl jest narzędziem zwiększającym efektywność biznesu poprzez stworzenie sieci zależności: usługodawca – usługobiorca. Zespół Finallo.pl prowadzi działania promocyjne portalu, ze szczególnym wykorzystaniem kanałów mediów społecznościowych. Profil Finallo.pl znaleźć można na Facebooku (www.facebook.com/Finallo), portalu nk.pl (Sympatycy Finallo.pl), Golden Line oraz Profeo (grupy Finallo.pl).

Projekt współfinansowany jest przez Unię Europejską ze środków Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013, Działania 8.1 Wspieranie działalności gospodarczej w dziedzinie gospodarki elektronicznej.

adStone sp. z o.o.