Technologie » Komputery

Firma New Standard planuje skrócić czas poświęcany na procesy logistyczne o 50% przy użyciu IFS Appl

Plany rozwoju i optymalizacji działalności podstawą inwestycji w system ERP firmy IFS z obsługą internetu rzeczy (IoT). Rozwiązanie ma pomóc w optymalizacji procesów, w tym wyceny, wprowadzanie nowych produktów i fakturowanie, w celu usprawnienia obsługi klientów.

Firma New Standard Corporation wytwarza komponenty i podzespoły dla wiodących dostawców sprzętu budowlanego i wydobywczego, części motoryzacyjnych i urządzeń domowego użytku. W ciągu ostatnich trzech lat projekty realizowane przez firmę stały się bardziej złożone. Z tego powodu śledzenie serii i partii produktów w związku ze świadczeniami gwarancyjnymi i przestrzeganiem przepisów musi być bardziej precyzyjne.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/erp/firma_new_standard_planuje_skrocic_czas_poswiecany_na_procesy_logistyczne_o_50_przy_uzyciu_ifs_applications.html

openmediagroup

Zamów opracowanie informacji prasowej

Dziś:
KONFERENCJA ANTYDOPINGOWA WARSZAWA
Za 1 dzień:
Magdalena Witkiewicz i Alek Rogoziński z wizytą w Empik Bonarka, 23.06, godz. 16:00
prezent dla Taty - warsztaty
Za 2 dni: