Rozrywka i wypoczynek » Uroczystości

Fotobudka robi furorę na coraz większą skalę.

Budka fotograficzna, czy mówiąc krócej fotobudka, jako przenośne mini studio fotograficzne jest coraz częściej wyszukiwaną i zaklepywaną atrakcją jako gwarant uwiecznienia niezapomnianych chwil z życia, jakimi są dla przykładu przyjęcia weselne, urodzinowe, bale karnawałowe i sylwestrowe, studniówki, imprezy firmowe, a także integracyjne oraz inne szczególne dla nas wydarzenia jak być może oświadczyny.

Fotobudka z powodzeniem przyciąga tych, którzy spontanicznie decydują się na małe szaleństwo, jak i tych, którzy zaplanowali sobie uprzednio taką pamiątkową i nietypową sesję. Jest też wspaniałym narzędziem pomocnym w promocji, z którego korzysta już wiele usługodawców.

Niezależnie od okoliczności, taka budka fotograficzna pozwala wynieść z nich od ręki pamiątkowe zdjęcia bez zbędnego oczekiwania na wywołanie i właśnie otóż dlatego cieszy się popularnością pośród organizatorów wszelkiego rodzaju eventów. Fotobudka jest bowiem coraz częściej zauważana na rozmaitych festynach oraz piknikach jak również wielu giełdach i targach, na których stanowi frajdę i ciekawe urozmaicenie podczas spotkań oraz prezentacji.

Bardzo chętnie jest ona wynajmowana dlatego przez firmy, które stawiają na branding i silną promocję swojej marki poprzez różnego rodzaju akcje marketingowe przyciągające do siebie w niewymuszony sposób nowych zainteresowanych, potencjalnych klientów. Fotobudka wedle życzenia jak najbardziej oklejona być może elementami dla nich charakterystycznymi jak logo firmy, grafiką tematyczną, czy sloganem reklamowym, wszystko w zależności od dogadania z dostawcą.

Wynajem fotobudki daje nam możliwość wykonania bardzo dobrej jakości zdjęć bez większych limitów, jak również umożliwia dowolną personalizacje wydruków oraz dostosowanie całości pod własne upodobania. Jej system wyposażony w komputer, aparat cyfrowy, ekran dotykowy oraz drukarkę fotograficzną zaprogramowany jest tak, iż możemy nadać swój indywidualny tekst pod zdjęciami, a także zmienić ich konfigurację, czy tło. Zrobione przez fotobudkę zdjęcia otrzymujemy w ciągu kilkunastu sekund. Samo ich robienie nie byłoby jednak aż tak ciekawe, gdyby nie śmieszne gadżety, które otrzymujemy do naszej dyspozycji dzięki fotobudka wynajem. To dzięki nim możemy pozwolić sobie na nieszablonowe, a być może zwariowane zdjęcia, jakie nam się w danej chwili umyślą.

Zobacz jak goście bawią się na fotobudką na weselu: https://www.youtube.com/watch?v=qddVh_0rMpQ&t=47s

Zastanawiasz się ile kosztuje wynajem fotobudki? Cennik fotobudki dostępny jest tutaj: http://www.fotobu.pl/cennik/

Wynajem fotobuki jest banalnie prosty. Wystarczy wejść na stronę http://www.fotobu.pl i zarezerwować termin.

Fotobudka na wesele fotobu.pl

• avatar
    ~Fotobudka SesjaParty 2016-11-10 11:15:47

Fotobudka to jest to! My również uwielbiamy robić zdjęcia ;)