Gospodarka » Żywność

Fotografuj z Podlaskim i wygrywaj nagrody!

Ruszył wakacyjny konkurs fotograficzny DROSED pod hasłem „Podlaski. Na śniadanie!”.Na autorów najciekawszych zdjęć z Pasztetem Podlaskim w roli głównej czekają atrakcyjne nagrody.
Ruszył wakacyjny konkurs fotograficzny DROSED pod hasłem „Podlaski. Na śniadanie!".Na autorów najciekawszych zdjęć z Pasztetem Podlaskim w roli głównej czekają atrakcyjne nagrody.

Podlaski to od lat ulubiony pasztet Polaków. Świetnie nadaje się na rodzinne śniadanie, sprawdzi się także podczas wakacyjnych wyjazdów w góry czy nad morze. Dla wszystkich fanów Pasztetu Podlaskiego firma DROSED przygotowała letni konkurs fotograficzny organizowany w ramach akcji „Lubię laski. Podlaski" na Facebooku.

Aby wygrać jedną z 10 nagród, wystarczy przesłać na adres fotopodlaski@drosed.com.pl autorskie zdjęcie prezentujące śniadanie z pasztetem Podlaskim w roli głównej oraz informację o miejscowości, w której wykonano fotografię. Jury konkursu wybierze 10 najciekawszych zdjęć. Zwycięzca konkursu otrzyma Netbook Acer Aspire one 522. Osoby, które zajmą miejsca od 2 do 5 otrzymają iPody nano 6gen 8GB, natomiast osoby, które zajmą miejsca od 6 do 10 otrzymają głośniki do MP3 2.1 Scott ADX40 W.

Konkurs trwa od 18 lipca do 31 sierpnia. Warunkiem udziału w konkursie jest posiadanie aktywnego konta na serwisie internetowym www.facebook.pl. Szczegółowy regulamin konkursu dostępny jest na stronach www.drosed.com.pl oraz na stronie akcji „Lubię laski. Podlaski" na facebooku:

Effective Public Relations