Firma » Biznes

Gazela Biznesu 2009 dla Virtu

Firma Virtu z Zawiercia- producent wyrobów garmażeryjnych został uznany ,już po raz 4 z rzędu, Gazelą Biznesu- w corocznym rankingu Pulsu Biznesu.

Ranking Gazel Biznesu- obchodzi w tym roku swoje dziesięciolecie. Jego ideą jest wyłonienie największych i najaktywniej funkcjonujących marek spośród ponad 25 tys. przedsiębiorstw mających decydujący wpływ na stan gospodarki i poziom życia Polaków. „Gazele Biznesu” to średniej wielkości firmy, które poprzez dynamiczny rozwój i działalność wyprzedzają swoich branżowych konkurentów.

Firma Virtu, producent dań gotowych, nieustannie pracuje nad swoją ofertą. Głównie myślimy o konsumencie i jego potrzebach. Staramy się na nie odpowiadać, dostarczając pyszne i szybkie do przygotowania posiłki. Wszyscy jesteśmy zabiegani i mamy niestety coraz mniej czasu, dlatego coraz częściej sięgamy po dania gotowe - tłumaczy Dyrektor Handlowy Virtu, Daniel Czerwik.

- Wszystkie nasze dotychczasowe segmenty będą rozwijane. Stawiamy na jeszcze wyższą jakość naszych produktów zarówno w kwestii ich walorów smakowych, jak i wyglądu. Nasze produkty będą jeszcze lepiej smakowały i wyglądały, chcemy, by dostępne były w funkcjonalnych, ładnych opakowaniach, w których będzie można je przechowywać. Zadbamy również o odpowiednią gramaturę pojedynczego dania, tak by była optymalna - zaznacza. Dodatkowym aspektem będzie możliwość wypróbowania produktów Virtu w sieciach handlowych - organizowane będą degustacje, a produkty na półkach zostaną tak wyróżnione, by zainteresować nimi potencjalnych klientów. Czuwamy, by być zawsze o krok przed konkurencją. Firma Virtu jest na rynku od 1992 roku. Specjalizuje się w produkcji dań gotowych, bezpośrednio do spożycia, jak i głęboko mrożonych. Największym atutem Virtu są tradycyjne, smaczne potrawy odpowiadające gustom nawet najbardziej wybrednych smakoszy. Produkty dostępne są nie tylko w Polsce, można je spotkać również w Niemczech, Wielkiej Brytanii, Irlandii i we Włoszech.

PR Solution