Firma » Bankowość

Getin Bank po raz kolejny z najlepszym kredytem samochodowym

Getin Bank zajął pierwsze miejsce w rankingu na najlepszy kredyt samochodowy przygotowanym przez analityków eBroker.pl. Tak wysoka pozycja w zestawieniu to zasługa atrakcyjnych warunków oferty, w tym zerowej prowizji przygotowawczej i atrakcyjnego oprocentowania.

Getin Bank utrzymuje pozycję lidera klasyfikacji najlepszych ofert kredytów samochodowych dostępnych na rynku. Dzięki najkorzystniejszym warunkom i najniższym opłatom, ofertę Banku doceniają i wyróżniają eksperci. Pierwsze miejsce w rankingu eBroker.pl, to zasługa niskiego oprocentowania i zerowej prowizji przygotowawczej, które znacząco wpływają na wielkość opłat. Całkowity koszt kredytu w wysokości 45 000 zł na zakup nowego pojazdu w Getin Baku to jedynie 9 064 zł. Miesięczna rata dla Klienta, który zdecyduje się na finansowanie auta w ten sposób, wyniesie zaledwie 612 zł.

Ranking kredytów samochodowych eBroker.pl przygotowano przyjmując następujące założenia: cena samochodu to 55 000 zł, wkład własny to 10 000 zł, a spłata została rozłożona na 72 miesiące. Pod uwagę brano tylko oferty na finansowanie zakupu nowego samochodu. Eksperci porównali dziesięć produktów bankowych i uszeregowali je według całkowitego kosztu kredytu. Oferta przygotowana przez Getin Bank okazała się najlepszą ze wszystkich przeanalizowanych przez analityków eBroker.pl i znalazła się na pierwszym miejscu zestawienia. Szczegóły dotyczące rankingu dostępne są tutaj.

Wygrana w zestawieniu eBroker.pl to kolejne wyróżnienie dla kredytu samochodowego Getin Banku w tym roku, który zajął również pierwsze miejsce w porównaniu Totalmoney.pl. Szczegóły dotyczące oferty Banku są dostępne na stronie www.getinbank.pl.

Getin Bank

• avatar
    filadelfia 2014-03-20 18:34:35

Według rankingów Getin Bank oferuje najlepszy kredyt samochodowy, zerowa prowizja przygotowawcza i najniższe oprocentowanie. Jeżeli nie ma żadnych haczyków, to oferta rzeczywiście jest najlepsza na rynku.