Technologie » Komputery

GK Gruppen stawia na system IFS Applications, który zoptymalizuje zarządzanie serwisem w terenie i p

Firma IFS, globalny dostawca oprogramowania dla przedsiębiorstw, informuje, że wiodący wykonawca i dostawca usług — firma GK — zadecydował o wdrożeniu systemu IFS Applications™, który ujednolici kluczowe procesy biznesowe i przyspieszy rozwój firmy.

Firma GK Gruppen AS jest jednym z wiodących skandynawskich wykonawców technicznych i partnerów serwisowych zajmujących się instalacjami wodno-kanalizacyjnymi, wentylacyjnymi i chłodniczymi, jak również inteligentnymi budynkami, instalacjami elektrycznymi i zabezpieczeniami. Firma zatrudnia ponad 3000 pracowników w Norwegii, Szwecji i Danii.

Firma GK Gruppen AS oraz jej oddziały będą wykorzystywać w pełni zintegrowane rozwiązanie ERP firmy IFS do wsparcia i optymalizacji krytycznych procesów biznesowych, takich jak zarządzanie serwisem, zarządzanie projektami, CRM, mobilność, kadry, analityka biznesowa, łańcuch dostaw i finanse.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/erp/gk_gruppen_stawia_na_system_ifs_applications_ktory_zoptymalizuje_zarzadzanie_serwisem_w_terenie_i_projektami.html

openmediagroup