Firma » Biznes

Good One PR motoryzacyjnie

Good One PR zajmie się promocją marki STAG oraz zespołu kierowców rajdowych STAG Rally Team. Agencja odpowiedzialna jest za PR produktowy, prowadzenie działań media relations, a także doradztwo w zakresie reklamy i działań CSR.

Marka STAG jest własnością firmy AC S.A., wiodącego w Polsce i liczącego się na świecie producenta nowoczesnych systemów autogaz LPG/CNG, wielokrotnie nagradzanego za innowacyjność i efektywność, od 2011 r. notowanego na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie. Spółka posiada 30-letnie doświadczenie w motoryzacji, wyznaczając kierunki rozwoju branży autogazu według autorskich projektów. Obecna oferta produktowa producenta dociera do 40 krajów na świecie m.in. Niemiec, Rosji, Ukrainy, Turcji oraz Tajlandii. Pracownicy firmy oraz pasjonaci sportów motoryzacyjnych z całej Polski realizują się także jako zespół rajdowy pod nazwą STAG Rally Team, zdobywając liczne nagrody i wyróżnienia.

Klienta pozyskano w wyniku działań new business, a umowę podpisano na czas nieokreślony. Z ramienia agencji za koordynację działań odpowiada PR Account Manager Ewelina Puławska oraz Junior Account Executive Marta Myszkowska.

martam