Firma » Reklama

Gorące walentynki z ARCHON+

W bieżącym roku Biuro Projektów ARCHON+ świętuje 20-lecie swojej działalności w branży projektowej. Z tej okazji przygotowaliśmy dla naszych Klientów mnóstwo atrakcji.

Liczne konkursy, loteria promocyjna z pulą nagród ponad 240 tys. zł oraz  nowe serwisy internetowe to tylko część nowości, które planujemy wprowadzić w tym roku- mówi Jerzy Kala  PR manager z Biura Projektów ARCHON+.

Już w lutym zapraszamy naszych klientów do udziału w gorącym konkursie walentynkowym,  na najciekawsze hasło reklamowe, promujące 20-lecie ARCHON+. Zasady konkursu są bardzo proste. Wybierając dom, z bogatej kolekcji ponad 650 gotowych projektów domów, i przesyłając propozycje hasła reklamowego, można wygrać wkład kominkowy o wartości 2950 zł dodaje Jerzy Kala z Biura Projektów ARCHON+. Mamy nadzieję, że otrzymamy wiele ciekawych i niebanalnych haseł reklamowych, które będziemy mogli wykorzystać w bieżącym roku, podczas prowadzonych działań reklamowych.

Zbliżająca się wielkimi krokami wiosna budowlana, zachęca do podejmowania decyzji o wyborze najlepszego projektu domu. Liczymy na to, że bogata oferta ARCHON+, prezentowana w katalogu „Domy Które Kochacie” oraz na stronie www.archon.pl przypadnie naszym klientom do gustu, a atrakcyjne nagrody w planowanych konkursach na 20-lecie ARCHON+ będą miłym dodatkiem ułatwiającym rozpoczęcie budowy wymarzonego domu– dodaje Jerzy Kala z Biura Projektów ARCHON+.

ARCHON+ Biuro Projektów