Rozrywka i wypoczynek » Uroczystości

Grey Goose i Dewar’s na trzecich urodzinach Teatru Kamienica

Grey Goose i Dewar’s na trzecich urodzinach Teatru Kamienica
Zobacz więcej zdjęć »
Miniony weekend był dla Teatru Kamienica szczególnie ważny. W zabytkowych murach ponad stuletniej kamienicy, teatr Emiliana Kamińskiego i Justyny Sieńczyłło, świętował swoje trzecie urodziny. Tak wyjątkową okazję celebrowano przy doskonałej wódce Grey Goose i szkockiej whisky Dewar’s.


Niezwykły wieczór w Teatrze Kamienica

Najbardziej warszawski z warszawskich teatrów, mieszczący się na ponad 2 000 metrów kwadratowych zabytkowej kamienicy, hucznie obchodził swoje trzecie urodziny. Wspaniały wieczór rozpoczęli właściciele Teatru, opowiadając o jego historii i najciekawszych wydarzeniach. Nie szczędzili słów podziękowań dla całej ekipy Teatru a także partnerom, dzięki którym możliwe staje się zrealizowanie większości przedsięwzięć. Oprócz miłych słów skierowanych także do gości sobotniego wieczoru, gospodarze imprezy przygotowali niespodziankę w postaci przedstawienia „W obronie jaskiniowca”. W rolę tytułowego jaskiniowca wcielił się oczywiście Emilian Kamiński, który po mistrzowsku zinterpretował komediowy przebój Roba Beckera. Widownia nie szczędziła braw i słów uznania dla aktorskiego kunsztu Kamińskiego, który tym wystąpieniem z kategorii „one man show” zakończył oficjalną część świętowania trzecich urodzin Teatru. Na zgromadzonych czekała bowiem kolejna przyjemność – bankiet, w towarzystwie wyśmienitych, luksusowych alkoholi i koktajli na ich bazie.

Kamienica świętuje z Grey Goose i Dewar’s


Nie sposób oddać słowami atmosfery, jaka panowała podczas urodzinowego przyjęcia Teatru Kamienica. Odnowione i natchnione aktorskim życiem wnętrza przedwojennej kamienicy, stały się doskonałym tłem do świętowania w towarzystwie Najlepiej Smakującej Wódki na Świecie Grey Goose i szkockiej whisky Dewar’s. Goście zachwycali się koktajlowymi kreacjami przygotowanymi na bazie tych trunków i do późnych godzin nocnych celebrowali wspólnie z założycielami i ekipą Teatru Kamienica te wyjątkowe chwile. Na imprezie nie zabrakło także celebrytów i osób, które na co dzień współpracują z Teatrem i wspólnie tworzą cenione przez publiczność spektakle. Gośćmi specjalnymi sobotniego wieczoru byli m.in. Dorota Kamińska, Elżbieta Zającówna, Piotr Skarga, Katarzyna Cichopek (która właśnie tutaj debiutowała na teatralnej scenie). Podczas urodzin miała miejsce także wystawa prac młodej artystki, Bogny Jarzemskiej-Misztalskiej, tworzącej emalie na blasze.  Jedna z jej prac znalazła swoje miejsce w Teatrze i była prezentem dla Emiliana Kamińskiego oraz Justyny Sieńczyłło, stworzonym na cześć ich twórczości i ogromnego zaangażowania, które wkładają w budowanie pozycji Kamienicy na warszawskiej mapie teatralnej. Słowom uznania dla założycieli tego wyjątkowego miejsca nie było końca i tak podniosła atmosfera trwała do późnych godzin nocnych. Czego zatem życzyć Kamienicy? Najlepszą pointą i podsumowaniem urodzin Teatru niech będą słowa Emiliana Kamińskiego: „Proszę nie życzyć nam "stu lat"! Mamy duże ambicje i nadzieje na więcej!”. Życzymy zatem wiele więcej wznosząc toast Najlepiej Smakującą Wódką na Świecie i whisky Dewar’s!



Dlaczego Grey Goose jest Najlepiej Smakującą Wódką na Świecie?


Grey Goose, luksusowa i ceniona na całym świecie wódka, tworzona jest w jednym celu – by być najlepiej smakującą wódką na świecie. Pochodzi z malowniczego rejonu Cognac, we Francji, słynącego z najlepszych ekspertów zajmujących się destylacją alkoholi. Grey Goose czerpie to co najlepsze z bogatej historii regionu, który znany jest z produkcji najwyższej klasy luksusowego jedzenia, win i innych alkoholi. W tradycji regionu Cognac to mistrz produkcji – mâitre de chai nadzoruje proces jej powstawania i zapewnia najwyższą jakość każdego etapu produkcji i finalnego produktu. Do produkcji Grey Goose wykorzystuje się wyłącznie najlepszą francuską pszenicę, tę samą której używa się do produkcji pysznych regionalnych wypieków, a pięciostopniowy proces destylacji zapewnia wyjątkowy i niepowtarzalny smak trunku. Następnie czysta woda mineralna, przefiltrowana przez tamtejsze wapienie, jest mieszana z destylatem. W momencie kiedy alkohol osiągnie swój optymalny smak, mistrz produkcji – mâitre de chai jest usatysfakcjonowany. Grey Goose to wytworny alkohol o gładkim i subtelnym zapachu, który dostarcza niezapomnianych wrażeń podczas degustacji.

Dewar’s Special Reserve Scotch Whisky Aged 12 Years – to mieszanka najlepszych rodzajów whisky dojrzewających przez co najmniej 12 lat, charakteryzująca sie dymnym aromatem I soecyficznym, rozpoznawalnym przez znawców smakiem. Do składowania alkoholu używa się drewnianych, starannie przygotowanych beczek, w których wcześniej przechowywane było sherry lub Burbon. Dzieki temu alkohol dojrzewa, a przy tym nabiera wykwintności i lekkiej słodyczy.

Dewar’s White Label – to wyrafinowana mieszanka szkockiej whisky odznaczajaca się łagodnym i miękkim smakiem przetykanym nutami szkockich wrzosów i złocistego miodu. Ten szczególny trunek zdobył wiele złotych medali i nagród na licznych zawodach na całym świecie, w tym złoty medal na Monde Selection 2010.


Wyłącznym dystrybutorem wódki Grey Goose oraz whisky Dewar’s  w Polsce jest Bacardi-Martini Polska Sp. z o.o.

Kontakt prasowy:

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Beata Grzybek, Marta Więckowska, MORE PR, ul. Poborzańska 8 lok. 14, 03-368 Warszawa, tel. (22) 410 73 73, e-mail: b.grzybek@more-pr.com, martawieckowska@more-pr.com



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Marta Więckowska

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »