Rozrywka i wypoczynek » Turystyka

Hotel Number One zaprasza na Wielkanoc

Gdański Hotel Number One przygotował kolejną ofertę świąteczną. Tym razem goście będą mogli skorzystać z pakietów wielkanocnych, w ramach których czeka na nich m.in. malowanie pisanek, uroczyste posiłki oraz świąteczna niespodzianka w pokoju. Ceny pobytu rozpoczynają się od 303 zł/os za noc.

Hotel Number One po raz kolejny sięga po świąteczne pakiety pobytowe. Zlokalizowany na Wyspie Spichrzów trzygwiazdkowy hotel regularnie przygotowuje oferty na specjalne okazje. Najnowsza obejmie okres Wielkanocy, która w tym roku będzie obchodzona w dn. 21-22 kwietnia. Osoby odwiedzające w tym czasie obiekt będą korzystać z gamy świątecznych atrakcji. W sobotę 20 kwietnia goście będą mieli możliwość uczestniczenia we wspólnym malowaniu pisanek. W świąteczną niedzielę zostanie przygotowane bogate śniadanie pełne wielkanocnych smakołyków, wieczorem z kolei odbędzie się uroczysta obiadokolacja w ciepłej, rodzinnej atmosferze. W swoich pokojach goście znajdą natomiast świąteczną niespodziankę. Osoby, które zdecydują się na przedłużenie swojego wypoczynku w obiekcie, będą mogły skorzystać z 30% zniżki na kolejne dni pobytu.

"Nasza oferta świąteczna przygotowana na zeszłoroczne Boże Narodzenie cieszyła się dużą popularnością i została oceniona bardzo pozytywnie przez gości hotelowych. Wierzymy, że wiosenna aura w trakcie Wielkanocy jeszcze bardziej zmobilizuje gości do opuszczenia domów i przyjechania do nas. Dostrzegamy zmiany i trendy w społeczeństwie i staramy się dopasowywać ofertę do oczekiwań klientów. Polacy cenią tradycję i chcą ją dalej pielęgnować, ale w okresie wielkanocnym poszukują spokoju, o który czasem trudno w chaosie przedświątecznych przygotowań i niekończących się rodzinnych spotkań. W trakcie pobytu w Hotelu Number One każdy poczuje magię świąt, a jednocześnie odpocznie" - komentuje Łukasz Pawlina, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu w Hotelu Number One.

Hotel Number One został otwarty w 2017 r. Unikalne wnętrza obiektu i przyjazna atmosfera w nim panująca szybko zaskarbiły serca odwiedzających. Hotel cieszy się dużą popularnością zarówno wśród turystów z Polski, jak i z zagranicy – wielu z nich to już stali goście. Na terenie kompleksu znajduje się uznana restauracja Mamma Mia Zielona Pietruszka specjalizująca się we włoskich przepisach, w której kucharze przygotowują dania na oczach klientów w otwartej kuchni. Goście hotelu korzystają także ze strefy wypoczynku One Harmony SPA & Wellness, w której można korzystać z sauny suchej i mokrej, kąpieli relaksacyjnych z biczami wodnymi i przeciwprądami, basenu, masaży, zabiegów pielęgnacyjnych oraz siłowni.

17834337_1485212608176042_4008479851082783564_o

Więcej informacji na temat wielkanocnej oferty Hotelu Number One znajduje się na stronie: http://www.hotelnumberone.pl/oferta-online/hotel-rodzinna-wielkanoc-w-gdansku-all-114570

www.dekpol.pl