Technologie » Komputery

IFS finalizuje nabycie firmy WorkWave LLC

Firma IFS, globalny dostawca oprogramowania dla przedsiębiorstw, ogłosiła ukończenie zapowiadanej wcześniej operacji nabycia firmy WorkWave LLC („WorkWave”).

Po sfinalizowaniu tej transakcji firma IFS oferuje teraz wszechstronne, połączone rozwiązania do zarządzania serwisem dla przedsiębiorstw każdej wielkości działających w branżach usługowych.

Firma WorkWave wypracowała sobie pozycję jednego z czołowych dostawców wysoce skalowalnych, opartych na chmurze rozwiązań typu SaaS (Software as a Service; oprogramowanie jako usługa) wykorzystywanych w branży usług serwisowych w terenie, dystrybucji na ostatnim etapie dostawy oraz logistyce. WorkWave obsługuje głównie małe i duże firmy serwisowe, a w szczególności przedsiębiorstwa zajmujące się dezynsekcją, pielęgnacją trawników i ogródków, sprzątaniemi usługami ochroniarskimi, ogrzewaniem/wentylacją/klimatyzacją, kanalizacją i zasilaniem oraz logistyką.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://erp-view.pl/wiadomosci/ifs_finalizuje_nabycie_firmy_workwave_llc.html

openmediagroup