Technologie » Komputery

IFS prezentuje rozwiązanie IFS Zarządzanie Serwisem w Terenie 6

Nowa wersja, dostępna w chmurze lub jako lokalna instalacja, z nowym interfejsem, wydajność optymalizacji podniesiona o ponad 50%.

IFS, globalny dostawca oprogramowania dla przedsiębiorstw, przedstawia najważniejsze aktualizacje rozwiązania IFS Zarządzanie Serwisem w Terenie™ (IFS Field Service Management, IFS FSM) na konferencji IFS World Conference w Atlancie.

IFS Zarządzanie Serwisem w Terenie 6 zawiera wiele nowych udogodnień, m.in.:

• Nowy interfejs (UX): Całkowicie przebudowany, w pełni dostosowujący się do ekranu, do uruchomienia za pomocą dowolnej przeglądarki lub urządzenia. Nowy interfejs zapewnia intuicyjną, komfortową obsługę przez użytkownika, a także bardzo atrakcyjną szatę graficzną, w tym wykresy i diagramy w wysokiej rozdzielczości.
  • Znaczne zwiększenie wydajności modułu IFS Planowanie i Optymalizacja Harmonogramu: O 50% zwiększono wydajność działania modułu IFS Planowanie i Optymalizacja Harmonogramu (elementu rozwiązania IFS Zarządzanie Serwisem w Terenie) na platformie Microsoft Azure. Ponadto zwiększono maksymalną liczbę zadań obsługiwanych standardowo przez mechanizm harmonogramowania dynamicznego (Dynamic Scheduling Engine, DSE), co znacznie podniosło szybkość działania narzędzia.

czytaj całość artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/wiadomosci/ifs_prezentuje_rozwiazanie_ifs_zarzadzanie_serwisem_w_terenie_6.html

openmediagroup