Firma » Bankowość

iKredyt – wygodny kredyt online już w Getin Banku

Getin Bank zaproponował swoim Klientom nową, wygodną formę finansowania – kredyt ratalny dostępny całkowicie przez Internet. Oferta umożliwia szybką realizację wszystkich formalności, bez konieczności odwiedzenia oddziału Banku.

Cała procedura, od złożenia wniosku kredytowego do zawarcia umowy, prowadzona jest online, za pośrednictwem platformy ikredyt.getinbank.pl i popularnych przeglądarek internetowych. Propozycja obejmuje finansowanie wydatków na kwotę
w wysokości od 500 do 10 000 zł. Okres spłaty wynosi od 3 do 36 miesięcy.

Getin Bank sukcesywnie buduje swoją ofertę w oparciu o wygodne i proste w obsłudze usługi bankowe. Nowa platforma internetowa ikredyt.getinbank.pl umożliwia Klientom przejście łatwego i przejrzystego procesu kredytowego bez wychodzenia z domu. Udostępniony na stronie kalkulator pozwala na dopasowanie kredytu do indywidualnych potrzeb i możliwości finansowych.

– W naszej ofercie staramy się skupiać na użytecznych rozwiązaniach, które bezpośrednio zwiększają wygodę codziennego korzystania z bankowości. Wielu Klientów Getin Banku coraz chętniej wybiera usługi bankowe online, gwarantujące nie tylko łatwą obsługę, ale także sporą oszczędność czasu. Rozumiemy potrzeby naszych Klientów i dlatego zdecydowaliśmy się przedstawić nowy produkt, który pozwala na otrzymanie kredytu ratalnego przez internet – szybko i bez skomplikowanych formalności – mówi Joanna Koterba, Dyrektor Departamentu Kredytów Detalicznych, Getin Noble Bank.

Propozycja iKredyt skierowana jest do Klientów w wieku od 25 do 70 roku życia, otrzymujących stały dochód w wysokości min. 1000 zł netto. Kredytobiorca może ubiegać się o finansowanie wybranego celu o wartości od 500 do 10 000 zł. Okres spłaty wynosi od 3 do 36 miesięcy. Proces kredytowy rozpoczyna się od złożenia przez Klienta prostego wniosku o udzielenie kredytu. Bank zbiera dane Klienta potrzebne do oceny zdolności i wiarygodności kredytowej. Na podstawie tych informacji ustalane są indywidualne warunki finansowania.
W wyniku zawarcia umowy kredytowej, po uzyskaniu pozytywnej decyzji kredytowej i wykonaniu przez Klienta przelewu weryfikacyjnego na kwotę 1 zł, Klient otrzymuje kwotę kredytu bezpośrednio na swoje konto.

Do przeprowadzenia symulacji i poznania szczegółów oferty iKredyt można wykorzystać kalkulator kredytu, który jest zamieszczony tutaj. Więcej informacji na temat oferty kredytowej Getin Banku można znaleźć na stronie www.getinbank.pl

Getin Bank