Firma » Biznes

Industrial Investment Adventure 2010

W dniach 19-20 października 2010 r. w hotelu OSSA w Rawie Mazowieckiej odbędzie się Konferencja Industrial Investment Adventure 2010, organizowana przez firmę ASTOR.

Konferencja będzie stanowiła forum wymiany doświadczeń związanych z wdrażaniem nowoczesnych technologii w firmach produkcyjnych, zakładach przemysłowych i spółkach infrastrukturalnych.

Industrial Investment Adventure 2010 to kolejne przedsięwzięcie firmy ASTOR, którego celem jest integracja świata produkcji i biznesu oraz podnoszenie efektywności produkcji.

Tematy konferencyjne zaprezentowane zostaną w dwóch równoległych sesjach – biznesowej oraz technicznej. W czasie 2 dni odbędzie się 30 prelekcji z udziałem wysokiej klasy ekspertów - praktyków z wieloletnim doświadczeniem w prowadzeniu projektów inwestycyjnych  i wdrożeniowych w przemyśle.

Konferencja dedykowana jest dla osób na następujących stanowiskach: Prezes, Członek Zarządu, Dyrektor Zakładu, Dyrektor ds. Produkcji, Dyrektor ds. Inwestycji, Dyrektor ds. Technicznych, Szefowie działów IT, Utrzymania Ruchu, Automatyki, Planowania, Logistyki, a spodziewana liczba uczestników to 200 osób.

Szczegółowa agenda oraz formularz zgłoszeniowy znajduje się na dedykowanej konferencji stronie: http://www.astor.com.pl/industrial-investment-adventure-2010.html

newss.pl